BHV Cursus Maasdijk

BHV Cursus Maasdijk

BHV Cursussen in Maasdijk

Op zoek naar deskundige BHV-trainingen in Maasdijk? Novanorm biedt een uitgebreid programma van BHV-cursussen aan die aansluiten bij de behoeften van uw onderneming. Wij kunnen in-company BHV cursussen direct bij u op locatie in Maasdijk verzorgen, waardoor uw team de training kan volgen in hun eigen werkomgeving. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer flexibele benadering, bieden wij open inschrijvingscursussen in de regio of een volledige online BHV cursus. Voor een snelle en gerichte training is onze BHV30-methode ideaal, waarbij medewerkers in slechts een half uur persoonlijk worden getraind, ondersteund door e-learning, op de werkplek zelf.

De Noodzaak van BHV

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet moet elke werkgever de veiligheid van werknemers en bezoekers waarborgen door middel van adequate bedrijfshulpverlening. Dit behelst het opleiden van personeel in eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures voor noodgevallen.

Novanorm’s Aanpak in BHV Training

Bij Novanorm begrijpen we het belang van een goed voorbereide BHV’er. Onze cursussen zijn ontworpen om theorie en praktijk op een interactieve manier te combineren. Na de e-learning module en het online theorie-examen, bieden we praktische oefeningen aan die realistische scenario’s simuleren. Deelnemers leren essentiële EHBO-vaardigheden, reanimatie, het hanteren van blusapparatuur en het coördineren van een veilige evacuatie. Succesvolle deelnemers ontvangen een Novanorm BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar, wat hen officieel gekwalificeerd maakt als BHV’ers binnen hun organisatie.

Naast BHV-trainingen verzorgt Novanorm ook andere veiligheidstrainingen zoals VCA en EHBO. Neem een kijkje bij ons volledige aanbod aan veiligheidstrainingen of neem direct contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf in Maasdijk te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op