BHV Cursus Lisse

BHV Cursus Lisse

BHV Trainingen in Lisse

Bent u op zoek naar professionele BHV-trainingen in Lisse? Novanorm biedt een uitgebreid aanbod van BHV-cursussen aan, geschikt voor verschillende bedrijfsomgevingen. Wij faciliteren in-company BHV cursussen in Lisse, zodat u en uw medewerkers de training kunnen volgen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bedrijf. Daarnaast kunt u kiezen voor onze cursussen via open inschrijving in de buurt van Lisse, of u kunt deelnemen aan onze interactieve online BHV cursus. Voor een snelle en effectieve training bieden wij ook de BHV30-methode, waarbij u binnen 30 minuten persoonlijke coaching krijgt, gecombineerd met e-learning op uw werkplek.

Waarom BHV Belangrijk Is

De Arbeidsomstandighedenwet vereist dat elke werkgever passende maatregelen treft op het gebied van bedrijfshulpverlening. Dit houdt in dat werknemers getraind moeten worden in het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het evacueren van personen in noodsituaties.

Wat Onze BHV-Cursus Uniek Maakt

Met meer dan 30 jaar ervaring in veiligheidstrainingen, begrijpt Novanorm hoe belangrijk het is om een veilige werkomgeving te creëren. Onze BHV-trainingen beginnen met een interactieve online module, gevolgd door een theorie-examen. Vervolgens passen de deelnemers de geleerde kennis toe in de praktijk door middel van praktijkoefeningen, zoals levensreddende EHBO-technieken, reanimatie, het gebruik van blusmiddelen en het uitvoeren van evacuaties. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt iedere deelnemer een BHV-certificaat van Novanorm, geldig voor één jaar, wat een directe bijdrage levert aan een veiliger werkplek.

Naast BHV biedt Novanorm ook een scala aan andere veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO, aan. Bekijk ons cursusaanbod voor een volledig overzicht of neem contact op met ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf in Lisse te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op