BHV Cursus Lekkerkerk

BHV Cursus Lekkerkerk

BHV Opleidingen in Lekkerkerk

Op zoek naar een uitstekende BHV-training in Lekkerkerk? Novanorm verzorgt hoogwaardige BHV-opleidingen op diverse locaties door heel Nederland. Of je nu een in-company BHV cursus in Lekkerkerk wilt organiseren, of liever deelneemt aan een cursus in de regio via open inschrijving, bij ons ben je aan het juiste adres. Bovendien bieden we de mogelijkheid om je BHV-theorie online te leren met onze online BHV cursus. Ons unieke aanbod omvat ook de BHV30-methode, waarbij je in slechts 30 minuten een persoonlijke training krijgt op je werkplek, gecombineerd met een e-learning programma.

Belang van BHV

In lijn met artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, is elke werkgever in Nederland verplicht om te zorgen voor doeltreffende bedrijfshulpverlening. Dit houdt in dat er maatregelen genomen moeten worden voor eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en het evacueren van alle personen in het gebouw.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-Cursus

Wil je essentiële vaardigheden leren om bij noodsituaties de veiligheid van jezelf en je collega’s te kunnen garanderen? Novanorm heeft meer dan 30 jaar ervaring in het aanbieden van BHV-cursussen en combineert traditionele methoden met hedendaagse digitale technologieën. Onze effectieve trainingen starten met een e-learning module, gevolgd door een digitaal theorie-examen. Daarna brengen we de theorie in praktijk met realistische scenario’s, zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieoefeningen. Na succesvolle voltooiing van de cursus ontvang je een BHV-certificaat van Novanorm, dat één jaar geldig is en jou kwalificeert als een waardevolle BHV’er in je bedrijf.

Niet alleen voor BHV-cursussen ben je bij Novanorm aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO. Neem een kijkje bij ons complete cursusaanbod of neem contact op voor een training op maat.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op