BHV Cursus Alphen aan den Rijn

BHV Cursus Alphen aan den Rijn

Professionele BHV-cursussen in Alphen aan den Rijn

Neem de leiding over noodsituaties met de gecertificeerde BHV-cursussen van Novanorm in Alphen aan den Rijn. Wij bieden u een compleet pakket aan BHV-trainingen aan, op maat gemaakt voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een incompany cursus direct op uw locatie in Alphen aan den Rijn, een open inschrijving voor meer flexibiliteit, of een online BHV-cursus die u kunt volgen in uw eigen tijd, Novanorm zorgt ervoor dat uw BHV-training voldoet aan alle eisen en wensen.

Wettelijke Verantwoordelijkheid en BHV in Alphen aan den Rijn

In overeenstemming met de Arbeidsomstandighedenwet, is het essentieel dat bedrijven in Alphen aan den Rijn geoutilleerd zijn met goed opgeleide bedrijfshulpverleners. Novanorm’s BHV-opleidingen rusten uw werknemers uit met de kennis en vaardigheden voor eerste hulp, brandbestrijding, en evacuatietechnieken, zodat ze in staat zijn om op doeltreffende wijze te reageren bij calamiteiten.

BHV Expertise en Training in Alphen aan den Rijn door Novanorm

Met een ervaring van meer dan 30 jaar op het gebied van veiligheidstrainingen, biedt Novanorm in Alphen aan den Rijn een dynamische combinatie van theoretisch en praktisch leren. Begin met onze online theoretische cursus, gevolgd door een evaluatie, en ontwikkel daarna praktische vaardigheden tijdens de interactieve praktijksessies. Deze diepgaande training culmineert in de uitreiking van een BHV-certificaat, waarmee u officieel erkend wordt als BHV’er in Alphen aan den Rijn en verder.

Voorbij de BHV-cursus, biedt Novanorm in Alphen aan den Rijn ook andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO. Bekijk ons gevarieerde cursusaanbod of neem contact met ons op om de perfecte veiligheidstraining voor uw situatie te vinden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op