BHV Bladel

BHV Bladel

Word Professioneel BHV’er in Bladel met Novanorm Trainingen

Bij Novanorm kunt u in Bladel terecht voor een hoogwaardige BHV-opleiding die voldoet aan de Nederlandse normen voor bedrijfshulpverlening. Onze cursusaanbod in Bladel is divers: van bedrijfsspecifieke incompany trainingen tot open inschrijvingen voor individuele deelnemers. Voor wie de voorkeur geeft aan online leren, hebben we een uitgebreide online BHV-cursus. Daarnaast bieden we in Bladel de innovatieve BHV in 30 minuten aan, een snelle training op locatie die gecombineerd wordt met e-learning voor een grondige voorbereiding.

Essentiële BHV-training in Bladel: Een Wettelijke Noodzaak

In lijn met de Arbeidsomstandighedenwet is het voor elke organisatie in Bladel verplicht om werknemers op te leiden in bedrijfshulpverlening. Novanorm’s BHV-cursussen zorgen ervoor dat uw medewerkers gekwalificeerd zijn in eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures, zodat ze adequaat kunnen handelen in noodsituaties.

Novanorm’s Expertise in BHV-cursussen in Bladel

Novanorm brengt meer dan 30 jaar ervaring naar de tafel met een beproefde aanpak voor BHV-trainingen. Begin uw pad naar certificering met onze online theoriecursus, afgerond met een toets, waarna praktische vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, en omgaan met brandgevaar worden aangeleerd tijdens de praktijksessies. Deze combinatie van leren zorgt ervoor dat u een volledig bevoegde BHV-professional wordt, erkend met een certificaat dat geldig is voor een jaar in en rond Bladel.

Naast BHV biedt Novanorm in Bladel ook trainingen voor VCA en EHBO. Bekijk ons veelzijdige aanbod aan cursussen of contacteer ons direct om de veiligheidstraining te vinden die bij uw behoeften past.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op