BHV Beverwijk

BHV Beverwijk

BHV-cursusaanbod voor bedrijven in Beverwijk

Novanorm verzorgt professionele BHV-trainingen voor organisaties in Beverwijk. Onze incompany BHV-cursussen worden gegeven op de werkplek zelf, wat zorgt voor een cursus die goed aansluit bij de specifieke situaties binnen uw bedrijf. Voor diegenen die individueel of in kleine groepen willen leren, zijn er open inschrijving BHV-cursussen beschikbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze online BHV-trainingen, die een goede optie zijn voor wie flexibiliteit belangrijk vindt. Onze unieke BHV30-methode combineert e-learning met praktijkoefeningen en is perfect voor een snelle opfriscursus.

Belang van BHV in Beverwijk

Ieder bedrijf in Beverwijk moet volgens de Arbeidsomstandighedenwet in staat zijn om met behulp van opgeleide BHV’ers eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te bestrijden en een ontruiming te organiseren bij calamiteiten.

Wat kunt u verwachten van Novanorm BHV in Beverwijk?

De BHV-trainingen van Novanorm in Beverwijk zijn interactief en gericht op de praktijk. De cursisten krijgen vaardigheden aangeleerd zoals eerste hulp bij ongevallen, reanimatie, het omgaan met brandblusmiddelen en het coördineren van evacuaties. Na het afronden van de cursus ontvangen de cursisten een BHV-certificaat dat hen erkent als gekwalificeerde bedrijfshulpverleners voor de termijn van één jaar.

Bezoek onze cursuspagina voor een volledig overzicht van alle veiligheidscursussen die wij aanbieden, waaronder VCA en EHBO. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op