BHV Barendrecht

BHV Barendrecht

Uw partner voor BHV-cursussen in Barendrecht

Novanorm biedt nu ook in Barendrecht een breed scala aan BHV-trainingen, perfect afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Onze incompany BHV-cursussen worden op uw locatie gegeven, wat een praktische en relevante ervaring voor uw medewerkers garandeert. Voor kleinere bedrijven of individuele inschrijvingen zijn onze open inschrijving BHV-trainingen een uitstekende keuze. Daarnaast bieden wij de flexibiliteit van online BHV-trainingen aan. Onze BHV30-methode is speciaal ontwikkeld om in een korte tijd essentiële BHV-vaardigheden op te frissen.

BHV essentieel voor elk bedrijf in Barendrecht

Elk bedrijf in Barendrecht is volgens de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving, waarbij adequaat opgeleide BHV’ers onmisbaar zijn. Deze professionals zijn opgeleid om eerste hulp te verlenen, branden te bestrijden en evacuaties te leiden in geval van noodsituaties.

Wat biedt Novanorm met haar BHV-cursussen in Barendrecht?

De BHV-trainingen van Novanorm in Barendrecht zijn interactief, met een sterke focus op praktijkervaring. Deelnemers leren belangrijke vaardigheden zoals het toepassen van eerste hulp, reanimatie, het gebruik van brandblusapparatuur en het uitvoeren van evacuatieprocedures. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat hen erkent als gekwalificeerde BHV’ers voor de duur van één jaar.

Voor meer informatie over ons volledige trainingsaanbod, waaronder VCA en EHBO-cursussen, kunt u onze cursuspagina bezoeken. Neem voor persoonlijk advies of extra informatie contact op via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op