BHV Assen

BHV Assen

Uw Gids voor BHV Trainingen in Assen door Novanorm

Ontdek de toonaangevende BHV-cursussen van Novanorm, nu beschikbaar in Assen. Onze cursussen zijn ontworpen om u te voorzien van de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor bedrijfshulpverlening, met flexibele opties die passen bij uw wensen. Novanorm maakt het mogelijk om in Assen een incompany BHV-cursus te volgen of mee te doen aan een cursus via open inschrijving in de regio. Daarnaast bieden we een innovatieve online BHV cursus aan, en onze unieke BHV30-methode, die een snelle 1-op-1 training combineert met e-learning.

De Essentie van BHV in Assen

Als werkgever in Assen bent u conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om te zorgen voor effectieve bedrijfshulpverlening. Dit betekent dat uw personeel getraind moet zijn in het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van brandbestrijding en het organiseren van een veilige evacuatie.

Professionele BHV-cursussen van Novanorm

Bij Novanorm, met dertig jaar ervaring in veiligheidstrainingen, begrijpen we het belang van een veilige werkplek. Onze aanpak integreert moderne technologieën met praktijktrainingen. Begin met een e-learning module om de theorie onder de knie te krijgen, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijktraining omvat eerste hulp, reanimatie, brandblussen en evacuatieoefeningen. Na succesvolle afronding ontvangt u een BHV-certificaat, geldig voor één jaar, waarmee u een vitale rol speelt in de veiligheid op de werkvloer in Assen.

Bij Novanorm blijft het niet alleen bij BHV. Wij bieden een breed scala aan veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO. Verken ons complete cursusaanbod onderaan de pagina of neem contact op voor meer informatie over onze diensten in Assen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op