BHV Arnhem

BHV Arnhem

Verhoog Bedrijfsveiligheid met BHV Cursussen in Arnhem – Novanorm

Wilt u de veiligheid in uw onderneming in Arnhem naar een hoger niveau tillen? Novanorm, gevestigd in Groessen, is uw deskundige aanbieder van BHV-cursussen met een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Wij bieden zowel incompany BHV-cursussen aan, die we bij u op locatie in Arnhem kunnen verzorgen, als trainingen op open inschrijving bij ons in Groessen.

Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om de veiligheid binnen uw bedrijf te versterken en voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarnaast bieden we ook de optie voor een online BHV-cursus, voor maximale flexibiliteit.

Belang van Bedrijfshulpverlening in Arnhem

Elke werkgever in Arnhem is wettelijk verplicht om te zorgen voor adequate bedrijfshulpverlening, zoals vastgelegd in de Arbeidsomstandighedenwet. Dit houdt in dat er maatregelen moeten zijn voor het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van beginnende brand, en het evacueren van werknemers en andere personen in geval van nood.

De BHV Cursus Aanpak van Novanorm

Novanorm, trots gevestigd in Groessen, brengt veiligheidstrainingen naar een hoger plan met onze ervaren instructeurs en geavanceerde leermethoden. Onze praktijkgerichte BHV-cursussen combineren online theorie met fysieke trainingssessies, inclusief EHBO, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een BHV-certificaat, waarmee u als gekwalificeerde bedrijfshulpverlener in Arnhem erkend wordt.

Ontdek naast onze BHV-cursussen ook de andere veiligheidstrainingen die we aanbieden, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige cursusaanbod voor meer informatie of neem contact op voor persoonlijk advies en informatie over cursussen op open inschrijving in Groessen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op