BHV Almere

BHV Almere

Ontdek BHV Trainingen in Almere met Novanorm

Zoekt u naar een manier om de veiligheid binnen uw bedrijf in Almere te verhogen? Novanorm is uw professionele partner voor BHV-cursussen, aangeboden op diverse locaties door heel Nederland. In Almere kunt u kiezen voor een op maat gemaakte incompany BHV-cursus of inschrijven voor onze toegankelijke cursussen in de regio via open inschrijving. Voor zij die hun theorie online willen verrijken, bieden wij ook een innovatieve online BHV cursus aan. Onze exclusieve BHV30-methode is een beknopte training van slechts 30 minuten, gecombineerd met e-learning, uitgevoerd binnen uw eigen onderneming.

De Rol van BHV binnen uw Bedrijf

Conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, is het verplicht voor werkgevers om effectieve voorzieningen te treffen voor bedrijfshulpverlening. BHV omvat essentiële taken zoals het bieden van eerste hulp, het bestrijden van beginnende brand en het evacueren van personeel en overige personen in noodsituaties.

De Structuur van Novanorm’s BHV-cursussen

Met Novanorm’s BHV-cursussen, die al ruim dertig jaar worden verzorgd, kunt u de veiligheid voor uzelf, uw collega’s en uw werkomgeving in Almere garanderen. Wij integreren moderne technieken met traditioneel leren. De theorie wordt digitaal aangeboden via e-learning en het theorie-examen wordt online afgenomen. Daarnaast omvat de cursus een praktijktraining waarin vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken worden geoefend. Na succesvolle afronding ontvangt u een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar en bent u een gekwalificeerde BHV’er die bijdraagt aan een veiliger Almere.

Naast BHV-trainingen, heeft Novanorm ook een uitgebreid aanbod in andere veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO. Bekijk ons cursusaanbod aan het einde van de pagina of neem contact op om uw wensen te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op