BHV Alkmaar

BHV Alkmaar

BHV-cursusaanbod in Alkmaar

Heeft u behoefte aan een professionele BHV-cursus in Alkmaar? Novanorm staat klaar om u en uw collega’s te trainen in bedrijfshulpverlening. Onze op maat gemaakte incompany BHV-trainingen worden bij u op locatie in Alkmaar verzorgd, of u kunt kiezen voor onze uitgebreide open inschrijving cursussen verspreid over Nederland. Voor diegenen die flexibiliteit wensen, bieden wij de mogelijkheid van een interactieve online BHV-cursus. Daarnaast hebben we de exclusieve BHV30-methode, perfect voor een snelle en persoonlijke training op uw bedrijf, aangevuld met een online leertraject.

Belang van BHV in Alkmaar

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet zijn werkgevers in Alkmaar verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Dit houdt in dat er adequate voorbereidingen moeten zijn voor eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures voor alle aanwezigen in het geval van een noodgeval.

Wat houdt een BHV-cursus bij Novanorm in?

De BHV-cursussen van Novanorm in Alkmaar zijn ontworpen om u voor te bereiden op noodsituaties, met een focus op praktische vaardigheden en actuele kennis. Met een geschiedenis van meer dan 30 jaar in veiligheidstrainingen, bieden we een combinatie van online theorie en fysieke praktijkoefeningen. U leert levensreddende EHBO-technieken, reanimatieprocedures, brandbestrijding en hoe u een evacuatie effectief leidt. Na afloop van de cursus ontvangt u een officieel BHV-certificaat, geldig voor één jaar, waarmee u een veilige werkomgeving in Alkmaar helpt waarborgen.

Bij Novanorm vindt u niet alleen BHV-cursussen, maar ook een breed aanbod aan andere veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO. Bekijk ons volledige aanbod aan cursussen of neem contact op voor persoonlijk advies en informatie over onze trainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op