Bedrijfshulpverlening Sassenheim

Bedrijfshulpverlening Sassenheim

Novanorm’s BHV-training in Sassenheim

Ben je op zoek naar een BHV-cursus in Sassenheim? Novanorm biedt hoogstaande BHV-trainingen aan op verschillende locaties in Nederland. Kies voor een incompany BHV-cursus in Sassenheim of neem deel aan een cursus op een andere locatie via onze open inschrijving. Het is ook mogelijk om je theoretische kennis van BHV op te frissen met onze online BHV cursus. Bovendien bieden wij onze unieke BHV30-methode aan, die een persoonlijke BHV-training van 30 minuten binnen jouw bedrijf combineert met e-learning.

Wat houdt BHV precies in?

Volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet moeten werkgevers zorg dragen voor effectieve bedrijfshulpverlening. BHV omvat taken zoals het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het evacueren van werknemers en andere personen in het bedrijf.

Wat kan je verwachten van een BHV-cursus bij Novanorm?

Wil je leren hoe je de veiligheid van jezelf, je collega’s en de werkomgeving kan waarborgen tijdens calamiteiten zoals brand en ongevallen? Met dertig jaar ervaring in het geven van BHV-cursussen, leert Novanorm je dit met behulp van de nieuwste technologie. De theorie wordt aangeboden via e-learning en het theorie-examen wordt online afgenomen. Tijdens een praktijktraining oefen je met EHBO, reanimatie, brandbestrijding en ontruimen. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een BHV-certificaat dat een jaar geldig is. Als gecertificeerde BHV’er draag je bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Bij Novanorm kan je naast BHV-cursussen ook terecht voor andere veiligheidstrainingen. Bekijk ons volledige cursusaanbod aan de onderkant van de pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op