BHV cursus Houten

BHV-cursussen in Houten bij Novanorm

Wil jij meer leren over veiligheid op de werkvloer? Volg dan onze BHV-cursus in Houten! Bij Novanorm leer je tijdens een BHV-cursus hoe je de veiligheid van jezelf, je collega’s en je werkomgeving kunt waarborgen bij calamiteiten zoals brand en ongevallen. Met dertig jaar ervaring in het geven van BHV-cursussen in Houten blijven we innoveren en maken we gebruik van moderne technologie. De theorie wordt aangeboden via een e-learning en ook het theorie BHV examen wordt online afgenomen. 

Tijdens een praktijktraining oefen je op verschillende onderdelen. Na succesvol afronden ontvang je een BHV-certificaat, geldig voor één jaar. Als gecertificeerd BHV’er draag je bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

novanorm-in-{stad}

Wat leer je tijdens een BHV cursus in Houten?

Onze BHV cursus is opgebouwd uit verschillende onderdelen die zich richten op specifieke aspecten van bedrijfshulpverlening. Door deel te nemen aan deze cursus in Houten werk je aan je kennis en praktische vaardigheden op het gebied van:

  • Eerste hulp: In onze BHV-training leer je de kern van bedrijfshulpverlening, waarbij je kennis opdoet én het vertrouwen krijgt om effectief te handelen in noodsituaties. Je leert snel situaties inschatten, reanimeren en eerste hulp bieden bij verwondingen. Zo word jij een belangrijke hulpverlener op de werkvloer.
  • Brandbestrijding: Tijdens de cursus leer je welke brandblussers je wanneer moet gebruiken en hoe je ze effectief inzet. We trainen je in het snel en correct reageren bij brand, zoals het waarschuwen van anderen, hulp inroepen en protocollen volgen.
  • Ontruiming: In dit deel leer je een evacuatieplan opstellen en uitvoeren. Je ontwikkelt de vaardigheden om een veilige en georganiseerde ontruiming te leiden.
  • Communicatie: Je leert helder communiceren, zowel intern als met hulpdiensten, en hoe je effectief waarschuwingen verspreidt en samenwerkt tijdens noodsituaties.

Ons cursusaanbod in Houten

Ontdek onze verschillende BHV-cursussen waar leren over veiligheid niet alleen belangrijk is, maar ook nog eens leuk! Lees verder om te ontdekken welke BHV cursus het beste bij jou past.

Basis cursus

Onze BHV basis cursus in Houten is geschikt voor medewerkers die voor het eerst bedrijfshulpverlener willen worden. De cursus omvat alle onmisbare elementen van bedrijfshulpverlening en biedt een vaste basis voor het handelen in noodsituaties.

BHV herhaling cursus

Voor ervaren bedrijfshulpverleners bieden we een BHV herhalingscursus aan om kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Regelmatige BHV herhaling is nodig om de effectiviteit te waarborgen en snel te kunnen blijven handelen bij noodsituaties.

bhv cursus {stad}

BHV herhaling cursus

Voor ervaren bedrijfshulpverleners bieden we een BHV herhalingscursus aan om kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Regelmatige BHV herhaling is nodig om de effectiviteit te waarborgen en snel te kunnen blijven handelen bij noodsituaties.

Online BHV cursus

Wil jij je kennis van veiligheid op peil brengen, maar hoef je niet per se een BHV-certificaat te behalen? Dan is de online BHV cursus van Novanorm perfect voor jou. In deze online veiligheidstraining leer je alle BHV theorie, gemakkelijk via je beeldscherm in plaats van in Houten.

Online bhv cursus in {stad}
BHV cursus extra's {stad}

BHV cursus extra’s

Naast de algemene BHV cursus biedt Novanorm ook verdiepende trainingen aan. Want wat is een BHV-team zonder een Hoofd BHV of een ploegleider? Ook een BBMI-cursus, de cursus Preventiemedewerker en training voor een ontruimingsoefening zijn te volgen bij Novanorm.

Plan eenvoudig telefonisch of online een afspraak voor een BHV cursus of neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen

BHV-30

Een BHV certificaat in 30 minuten, ofwel BHV-30, is de nieuwste innovatieve en tijdbesparende BHV opleiding in Houten van Novanorm. BHV-30 is een innovatieve BHV-opleiding van Novanorm. De training combineert online theorie met 1-op-1 toetsing van reanimatie, AED, brandbestrijding en ontruiming, alles binnen 30 minuten. Voor nieuwe cursisten is er 15 minuten extra training voorafgaand aan de toets.

BHV cursus volgen in Houten bij Novanorm

Novanorm biedt diverse veiligheidstrainingen aan, zowel incompany, online, als via open inschrijving voor Houten of een van onze andere locaties in Nederland. Met onze fysieke trainingen behaal jij gemakkelijk en snel je erkende certificaat, van BHV cursus tot EHBO & reanimatie-, VCA- en logistieke trainingen. Ook kun je je kennis bijspijkeren via een van onze online cursussen. Met de veiligheidstrainingen van Novanorm kun je rekenen op:

✔ Gecertificeerde opleidingen

✔ Diverse trainingslocaties of incompany

✔ Training van veiligheidsexperts

Neem contact met ons op voor meer informatie of om jouw cursus te plannen. Veiligheid begint bij kennis en training, en wij helpen je graag op weg naar een veiligere werkplek!

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en trainingen gevolgd bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op