Heftruck Certificaat Verlengen

Heftruck Certificaat Verlengen

Jouw heftruckcertificaat verlengen? Bij Novanorm.nl ben je voor €95,– excl. btw in staat om jouw heftruck certificaat te verlengen. Je legt online een examen af met 20 meerkeuzevragen, waarvoor je de theorie middels een e-learning aangeboden krijgt. Je bent geslaagd als je 15 van deze 20 vragen goed beantwoordt. Door het heftruckcertificaat online te verlengen ben je meteen weer verzekerd van een heftruckcertificaat.

Het heftruckcertificaat verlengen kost vaak veel doordat werknemers ieder 5 jaar opnieuw op praktijkcursus gaan. Met ons certificaat ben je op de hoogte van de principes rondom het werken met heftrucks. Ook kun je dit aantonen door middel van een certificaat. Novanorm voldoet aan de Arbowet. Indien je liever ook de praktijk opfrist met een cursus, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wat bespaar ik met de herhalingscursus zonder praktijkdag?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor jezelf of je werknemers kan gauw in de papieren lopen. Je betaalt vaak meer voor praktijkcursussen, die regelmatig ook nog eens een hele dag duren. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op cursus sturen. Op deze manier lopen de kosten van het heftruckcertificaat verlengen vaak snel op. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder van online certificering in Nederland en stelt jou in staat om te besparen op bovengenoemde kostenposten.

Bespaar op heftruckcertificaat verlengen kosten!

Met Novanorm certificeer je jouw personeel in een oogwenk. We stellen je personeel in staat om binnen een uur ons examen te behalen en weer in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Het certificaat is 3 jaar geldig, waarna we je een herinnering sturen. Op dezelfde manier kun je over 3 jaar dus wederom je heftruckcertificaat verlengen. Deze herhalingscursussen zijn ook beschikbaar in het Pools. Zo zijn je Poolse werknemers in een mum van tijd  weer gecertificeerd. Voor vragen over hoe jij je heftruckcertificaat verlengkosten kunt inperken, neem je contact op met een van onze werknemers. We zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of chat.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Neem contact met ons op