Heftruck Certificaat Verlengen

Heftruck Certificaat Verlengen

Verleng jouw Heftruck Certificaat met de Online Heftruck Cursus van Novanorm

Als professional die met heftrucks werkt of als magazijnmedewerker is een heftruck certificaat onmisbaar. Bij Novanorm hebben we een online heftruck cursus waarmee jij eenvoudig jouw heftruck certificaat kunt verlengen. Bekijk onze online Heftruck Cursusvoor meer informatie en om je aan te melden.

Waarom jouw Heftruck Certificaat verlengen?

Een geldig heftruck certificaat is wettelijk verplicht voor iedereen die een heftruck bestuurt. Het certificaat toont aan dat jij over de juiste vaardigheden en kennis beschikt om veilig en efficiënt met heftrucks te werken. Het heftruck certificaat is vijf jaar geldig. Na deze periode dien je het certificaat te verlengen om te blijven voldoen aan de wettelijke eisen en om ervoor te zorgen dat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

Verleng jouw Heftruck Certificaat met de Online Heftruck Cursus

Bij Novanorm kun jij jouw heftruck certificaat eenvoudig verlengen door het volgen van onze online heftruck cursus. De cursus bestaat uit diverse e-learning modules die je in jouw eigen tempo kunt doorlopen. Aan het einde van de cursus volgt dien je nog getoetst worden door een interne leermeester. Wanneer je de toets succesvol afrondt, ontvang je een nieuw heftruck certificaat dat weer vijf jaar geldig is. Het protocol voor de interne leermeester is hier te downloaden.

Voordelen van de Online Heftruck Cursus bij Novanorm

  • Flexibel: Je kunt de cursus volgen wanneer het jou uitkomt, in jouw eigen tempo.
  • Gemakkelijk: De online cursus is toegankelijk vanaf elk apparaat met internetverbinding.
  • Kostenbesparend: Je bespaart tijd en geld door geen reistijd en reiskosten te hebben.
  • Up-to-date: Onze cursus wordt voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving.

Meld je aan voor de Online Heftruck Cursus

Ben je klaar om jouw heftruck certificaat te verlengen? Meld je dan aan voor onze online heftruck cursus op de Heftruck Cursus Online pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op