Heftruck Certificaat Verlengen?

Je heftruckcertificaat verlengen zonder daarbij een praktijkdag af te nemen? Bij Novanorm.nl ben je voor €95,– excl. btw in staat om jouw heftruckcertificaat te verlengen. Je legt online een examen af met 20 meerkeuzevragen, waarvoor je de theorie van tevoren opgestuurd krijgt. Je bent geslaagd als je 12 van deze 20 vragen goed beantwoordt. Door het heftruckcertificaat online te verlengen, ben je meteen weer verzekerd van een heftruckcertificaat, zonder hiervoor een hele dag op praktijkles te moeten.

Het heftruckcertificaat verlengen kost vaak veel doordat werknemers ieder jaar opnieuw op praktijkcursus gaan. Met ons certificaat ben je op de hoogte van de principes rondom het werken met heftrucks. Ook kun je dit aantonen door middel van een erkend certificaat. Novanorm voldoet aan de Arbowet. Indien je liever ook de praktijk opfrist met een cursus, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wat bespaar ik met de herhalingscursus zonder praktijkdag?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor jezelf of je werknemers kan gauw in de papieren lopen. Je betaalt vaak meer voor praktijkcursussen die regelmatig ook nog eens  een hele dag duren. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op cursus sturen. Op deze manier lopen de kosten van het heftruckcertificaat verlengen vaak snel op. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder van online certificering in Nederland en stelt jou in staat om te besparen op bovengenoemde kostenposten.

Bespaar op heftruckcertificaat verlengen kosten!

Met Novanorm certificeer je jouw personeel in een oogwenk. We stellen je personeel in staat om binnen één uur ons examen te behalen en weer in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Het certificaat is 3 jaar geldig, waarna we je een herinnering sturen. Op dezelfde manier kun je over 3 jaar dus wederom je heftruckcertificaat verlengen. Deze herhalingscursussen zijn ook beschikbaar in het Pools. Zo zijn je Poolse werknemers in een mum van tijd weer gecertificeerd. Voor vragen over hoe je jouw heftruckcertificaat verlengkosten kunt inperken, neem je contact op met een van onze werknemers. We zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of chat.

arrow-icon-down.svg
× Hoe kan ik je helpen?