BHV Zoetermeer

BHV Zoetermeer

Essentiële BHV-cursussen nu beschikbaar in Zoetermeer

Zoetermeerse bedrijven kunnen nu hun veiligheidsnormen verhogen met Novanorm’s professionele BHV-cursussen. Wij bieden een reeks trainingsoplossingen aan, van incompany BHV-trainingen, die op uw specifieke bedrijfsbehoeften zijn toegesneden, tot handige open inschrijvingscursussen in de omgeving van Zoetermeer, en de flexibele optie van online BHV-cursussen. Met onze BHV30-methode kunnen uw medewerkers in korte tijd de basisprincipes van BHV leren, perfect voor teams die snel willen leren zonder veel tijd kwijt te zijn.

Waarom BHV cruciaal is voor bedrijven in Zoetermeer

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet is het voor ieder bedrijf in Nederland, dus ook in Zoetermeer, verplicht om bedrijfshulpverleners (BHV’ers) te hebben. Deze BHV’ers zijn onmisbaar bij het verlenen van eerste hulp, het beheersen van brandgevaar en het coördineren van evacuaties in geval van noodsituaties.

De voordelen van Novanorm’s BHV-cursussen in Zoetermeer

De BHV-trainingen van Novanorm zijn praktijkgericht en zorgen ervoor dat medewerkers effectief kunnen handelen tijdens noodgevallen. De training start met een online theoriemodule, gevolgd door een toets. Daarna is er een praktische trainingsdag waarbij deelnemers technieken leren voor EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie. Na het afronden van de training ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, wat bijdraagt aan een veiliger werkomgeving in Zoetermeer.

Bezoek onze cursuspagina voor meer informatie over onze BHV-trainingen of andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO. Voor vragen of advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Ons deskundige team helpt u graag verder met het kiezen van de beste veiligheidstraining voor uw organisatie in Zoetermeer.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op