BHV Zaanstad

BHV Zaanstad

BHV-cursussen afgestemd op uw behoeften in Zaanstad

Voor bedrijven in Zaanstad biedt Novanorm een breed assortiment aan BHV-cursussen aan, zodat u kunt voldoen aan de vereisten voor veiligheid en gezondheid op het werk. Of u nu op zoek bent naar een incompany BHV-cursus die we specifiek voor uw bedrijf organiseren, wilt inschrijven voor een open inschrijvingscursus in de buurt, of de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van een online BHV-cursus, Novanorm kan aan uw behoeften voldoen. Onze BHV30-methode is bovendien ideaal voor kleinere teams of individuen in Zaanstad en biedt een snelle, effectieve combinatie van online en praktijktraining.

Waarom is BHV belangrijk voor uw bedrijf in Zaanstad?

Elk bedrijf in Zaanstad moet voldoen aan de eisen van de Arbeidsomstandighedenwet door te zorgen voor gekwalificeerde bedrijfshulpverleners. Deze BHV’ers zijn essentieel voor het bieden van eerste hulp, het bestrijden van branden en het uitvoeren van evacuaties in geval van een noodsituatie.

Kenmerken van de Novanorm BHV-cursus in Zaanstad

Onze BHV-cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om deelnemers praktische vaardigheden bij te brengen die van cruciaal belang zijn bij noodsituaties op de werkplek. De cursus begint met een interactief e-learning traject voor de benodigde theorie, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijkcomponent omvat essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het gebruik van blusmiddelen en het uitvoeren van evacuaties. Na succesvolle voltooiing van de cursus verstrekken wij een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar, waarmee uw bedrijf de veiligheid in Zaanstad kan helpen waarborgen.

Voor meer informatie over onze BHV en andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO, kunt u een kijkje nemen op onze cursuspagina of kunt u contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste training voor uw bedrijf in Zaanstad.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op