BHV Westelbeers

BHV Westelbeers

BHV-cursussen nu ook in Westelbeers beschikbaar

Novanorm heeft goed nieuws voor bedrijven in Westelbeers: ons aanbod van BHV-cursussen is nu uitgebreid naar uw regio. Of u nu een incompany BHV-training direct op uw locatie wenst, de voorkeur geeft aan deelname aan een open inschrijvingscursus in de buurt, of het gemak zoekt van een online BHV-cursus, Novanorm maakt het mogelijk voor uw organisatie in Westelbeers. Speciaal voor kleinere bedrijven of teams bieden we de BHV30-methode, die een snelle en efficiënte training biedt door een combinatie van online leren en een korte praktijksessie.

Het belang van BHV voor bedrijven in Westelbeers

Elk bedrijf in Westelbeers dient te voldoen aan de wettelijke vereisten voor bedrijfshulpverlening zoals vastgelegd in de Arbeidsomstandighedenwet. Dit betekent dat er personeelsleden opgeleid moeten zijn voor het bieden van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een evacuatie tijdens noodgevallen.

Voordelen van een Novanorm BHV-cursus in Westelbeers

De BHV-cursussen van Novanorm zijn ontwikkeld om deelnemers volledig uit te rusten met de nodige vaardigheden om te handelen tijdens diverse noodsituaties op de werkvloer. De cursus start met een interactief e-learning traject voor de theorie, gevolgd door een online theorie-examen. Vervolgens wordt tijdens een praktijkdag diepgaand ingegaan op praktische vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie. Na succesvolle afronding ontvangen deelnemers een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar, waarmee ze de veiligheid op de werkvloer in Westelbeers kunnen waarborgen.

Voor meer informatie over BHV en andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO, kunt u onze cursusoverzicht bekijken of contact met ons opnemen voor persoonlijk advies over de beste veiligheidstraining voor uw bedrijf in Westelbeers.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op