BHV Westelbeers

Met de e-learning examens van Novanorm ben je niet alleen voorzien van een BHV Westelbeers examen maar heb je altijd en overal toegang tot jouw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3, lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een BHV Westelbeers in zijn werk?

Voor onze BHV Westelbeers e-learning cursus meld je je aan via de aanmeldknop. Hier kun je je laten registreren. Ook kun je de handleiding bekijken via de handleidingknop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is, ontvang je de lesstof om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvang je jouw erkende BHV-certificaat. Je ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heb je ook in de regio Westelbeers altijd jouw BHV-certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Westelbeers e-learning examen!

Met de e-learning examens van Novanorm heb je de mogelijkheid om online je BHV-certificaat te halen en heb je al vanaf € 95,– een BHV-examen. Een BHV herhaling kun je al vanaf € 87,– bestellen. De BHV-certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en we herinneren je voordat deze verlopen. BHV Westelbeers zorgt ervoor dat je overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm is gevestigd in Apeldoorn, maar opereert landelijk via zijn online e-learning platform. Naast Westelbeers zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Westelbeers.

Bestel direct een BHV Westelbeers online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

arrow-icon-down.svg

Anderen bekeken ook:

BHV Dommelen | BHV Veldhoven | BHV Oostelbeers