4.5/5

BHV Tilburg

BHV Tilburg

Zoek je een BHV-cursus in Tilburg? Novanorm verzorgt BHV-trainingen op diverse locaties in Nederland. Je kunt een BHV incompany cursus aanvragen in Tilburg of deelnemen aan een van onze cursussen op een locatie in de buurt via open inschrijving. Daarnaast kun je je theoretische kennis over BHV verbeteren met een online BHV cursus. Uniek is onze BHV30-methode die een 1-op-1 BHV training van 30 minuten binnen je eigen bedrijf combineert met e-learning.

Wat houdt BHV in?

Volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet moet elke werkgever effectieve maatregelen treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. BHV omvat onder andere het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het evacueren van werknemers en andere aanwezigen.

De BHV-cursus van Novanorm: hoe werkt het?

Wil je leren hoe je de veiligheid van jezelf, je collega’s en je werkomgeving kunt garanderen bij calamiteiten zoals brand en ongevallen? Novanorm biedt al dertig jaar BHV-cursussen aan. We hebben ons echter steeds verder ontwikkeld en maken gebruik van moderne technologie. De theorie wordt aangeboden via e-learning en het theorie-examen wordt online afgenomen. Daarna volgt er een praktijktraining waarin je oefent met onder andere EHBO, reanimatie, brand blussen en ontruimen. Bij een goed resultaat ontvangt iedere deelnemer een BHV-certificaat dat een jaar geldig is. Als gecertificeerd BHV’er draag je vanaf dat moment bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Novanorm biedt naast BHV-cursussen ook andere veiligheidstrainingen aan. Bekijk ons cursusaanbod onder aan de pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op