BHV Tilburg

Als je slaagt voor ons Novanorm e-learning examen, kun je niet alleen het BHV Tilburg examen halen, maar je kunt ook altijd en overal heel gemakkelijk bij je certificaten. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom moet iedere werkgever bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of deelnemers effectieve maatregelen nemen bij eerste hulp.
 

Hoe werkt zo’n online BHV Tilburg cursus nu eigenlijk?

Aanmelden kan via onze BHV Tilburg e-learning cursus via de aanmeldknop. Je kunt je hier inschrijven. Je kunt de handleiding bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over deze examens. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het behalen van de toets ontvang je een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. In de regio van Tilburg kun je dus op ieder moment je BHV-certificaat halen, ook in het weekend!

Maak je BHV Tilburg examen vandaag!

Met de e-learning examens van Novanorm kun je online een BHV-certificaat krijgen en je hebt zo’n BHV-examen al vanaf 95 euro. Daarnaast kun je al vanaf 87 euro het certificaat verlengen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en wij herinneren je eraan als dit verloopt. BHV Tilburg zorgt ervoor dat je altijd Arbo-standaardcertificeringen op zak hebt. Novanorm heeft zijn hoofdkantoor in Apeldoorn, maar opereert landelijk via zijn online platform. Daarom bedienen wij ook klanten in Tilburg. Bestel de BHV Tilburg online cursus direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

placeholder.png

Anderen bekeken ook:

BHV Breda| BHV Assen |BHV Leiden

× Hoe kan ik je helpen?