BHV Tilburg

BHV Tilburg

BHV-cursussen aangeboden in Tilburg

Novanorm is verheugd om nu ook BHV-cursussen aan te bieden in Tilburg. Werkgevers en werknemers kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden: een incompany BHV-training uitgevoerd op uw eigen werkplek, deelname aan een open inschrijvingscursus op een locatie in de buurt, of het gemak en de flexibiliteit van een online BHV-cursus. Voor bedrijven in Tilburg bieden we tevens onze speciale BHV30-methode aan, die een snelle leerervaring biedt met een combinatie van e-learning en praktijktraining.

Waarom BHV essentieel is in Tilburg

De Arbeidsomstandighedenwet stelt bedrijfshulpverlening verplicht voor elk bedrijf in Tilburg, met als doel om adequaat te kunnen reageren op ongevallen en noodsituaties. Dit omvat eerste hulp bij ongelukken, het bestrijden van brand en het evacueren van werknemers en bezoekers op een veilige manier.

Kenmerken van Novanorm BHV-cursus in Tilburg

De BHV-cursussen van Novanorm zijn ontworpen om cursisten praktische vaardigheden bij te brengen voor een effectieve noodrespons op de werkvloer. De cursussen beginnen met een e-learning module voor de theorie, waarna de cursist een online theorie-examen aflegt. De praktijkdag omvat cruciale vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brand blussen en evacuatie technieken. Na succesvolle afronding van de cursus wordt een BHV-certificaat uitgereikt dat één jaar geldig is, waarmee de veiligheid binnen uw organisatie in Tilburg wordt bevorderd.

Buiten BHV-trainingen heeft Novanorm ook andere veiligheidscursussen, zoals VCA en EHBO. Voor meer informatie over ons volledige trainingsaanbod kunt u een kijkje nemen op onze cursuspagina, of contact opnemen voor persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste training voor uw bedrijf in Tilburg.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op