BHV Maastricht

BHV Maastricht

BHV-cursussen van Novanorm in Maastricht

Als u in Maastricht gevestigd bent en op zoek bent naar kwalitatieve BHV-trainingen, dan bent u bij Novanorm aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder incompany BHV-cursussen die op uw eigen locatie in Maastricht kunnen worden gehouden. Daarnaast hebben we landelijk toegankelijke open inschrijvingscursussen en bieden we de flexibiliteit van een online BHV-cursus. Voor een snelle en doeltreffende opleiding is er onze speciale BHV30-methode, die een korte fysieke training combineert met e-learning.

Belang van BHV in Maastricht

Bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om te zorgen voor bedrijfshulpverlening, conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. Dit betekent dat er altijd personeel aanwezig moet zijn dat getraind is om in geval van een noodsituatie eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te bestrijden en een evacuatie in goede banen te leiden.

Wat houdt een BHV-cursus bij Novanorm in?

Novanorm heeft een uitgebreide ervaring in het verzorgen van veiligheidstrainingen en onze BHV-cursussen zijn ontworpen om aan de behoeften van hedendaagse organisaties te voldoen. Deelnemers beginnen met een e-learning module die de theorie behandelt, gevolgd door een praktische training waarin ze cruciale vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures leren en oefenen. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat een jaar geldig is en toont dat zij als gekwalificeerde BHV’ers kunnen optreden in uw bedrijf.

Naast onze BHV-cursussen biedt Novanorm in Maastricht ook andere veiligheidstrainingen, zoals VCA en EHBO. Bezoek onze cursuspagina voor een volledig overzicht van onze trainingen of neem contact op voor meer informatie of persoonlijk advies.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op