BHV Hoofddorp

BHV Hoofddorp

Professionele BHV-cursussen op maat in Hoofddorp

In Hoofddorp zorgt Novanorm voor een veiligere werkomgeving met een aanbod van diverse BHV-cursussen aangepast aan de eisen van lokale bedrijven. Wij bieden een scala aan mogelijkheden waaronder incompany BHV-trainingen die afgestemd zijn op de specifieke situatie van uw bedrijf, toegankelijke open inschrijvingscursussen in de regio Hoofddorp, en de optie voor flexibele online BHV-cursussen. Onze BHV30-methode is tevens beschikbaar voor snel en efficiënt leren, perfect voor kleinere teams of zelfstandige professionals.

De noodzaak van BHV in Hoofddorp

Elk bedrijf in Hoofddorp moet volgens de Arbeidsomstandighedenwet bedrijfshulpverleners in dienst hebben om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Deze BHV’ers spelen een vitale rol bij het leveren van eerste hulp, het bestrijden van brand en het begeleiden van een evacuatie bij calamiteiten.

Kenmerken van Novanorm BHV-cursussen in Hoofddorp

Novanorm’s BHV-cursussen zijn speciaal ontworpen om deelnemers de praktische vaardigheden te bieden die noodzakelijk zijn voor noodsituaties op de werkvloer. De training begint met een e-learning module voor de benodigde theoretische kennis, gevolgd door een online toets. Daarna volgt een praktijkdag waar de cursisten leren over EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat met een geldigheidsduur van één jaar, waarmee de veiligheid binnen uw bedrijf in Hoofddorp verhoogd kan worden.

Voor meer informatie over onze BHV-trainingen of andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO, verwijzen wij u naar onze cursuspagina. Heeft u specifieke vragen of wilt u maatwerk advies? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste veiligheidstraining voor uw onderneming.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op