BHV Hilversum

BHV Hilversum

BHV-cursussen aangepast aan uw behoeften in Hilversum

Zoekt u naar een manier om de bedrijfshulpverlening in uw organisatie in Hilversum te versterken? Novanorm biedt een scala aan BHV-cursussen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze incompany BHV-cursussen worden op uw eigen locatie in Hilversum gegeven, waardoor de training perfect past bij de werkplek van uw medewerkers. Wilt u liever deelnemen aan een cursus buiten uw bedrijf, kies dan voor onze open inschrijving BHV-trainingen die we landelijk aanbieden. Voor degenen die flexibiliteit waarderen, hebben we een interactieve online BHV-cursus. Voor een snelle en doeltreffende training op de werkplek bieden we bovendien de unieke BHV30-methode aan, gecombineerd met e-learning.

De noodzaak van BHV in Hilversum

Elke werkgever in Hilversum is volgens de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om de bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Dit houdt in dat er adequaat moet worden gehandeld bij het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van een brand en het evacueren van personeel en bezoekers in noodgevallen.

Wat kunt u verwachten van Novanorm’s BHV-cursussen?

Onze BHV-trainingen in Hilversum zijn erop gericht om deelnemers praktische vaardigheden bij te brengen voor noodsituaties. Door onze jarenlange ervaring in veiligheidstrainingen, bieden we een mix van theoretische kennis via e-learning en praktijkervaring tijdens de cursusdagen. Deelnemers leren essentiële EHBO-vaardigheden, reanimatie, brandbestrijdingstechnieken en het coördineren van evacuaties. Na de cursus ontvangt u een BHV-certificaat dat één jaar geldig is en waarmee u de veiligheid op uw werkplaats verbetert.

Naast BHV biedt Novanorm ook een breed scala aan andere veiligheidscursussen, zoals VCA en EHBO. Ontdek ons volledige cursusaanbod of neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op