BHV Hengelo

BHV Hengelo

Professionele BHV Trainingen in Hengelo

In Hengelo zet Novanorm zich in om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen met een uitgebreid aanbod aan BHV-trainingen. Of u nu kiest voor een incompany BHV-cursus op uw eigen locatie, een open inschrijving BHV-training bij u in de buurt, of de flexibiliteit van onze online BHV-cursus, wij bieden altijd een oplossing die past bij uw bedrijf in Hengelo. Voor een snelle en effectieve benadering van bedrijfshulpverlening hebben we de BHV30-methode ontwikkeld, die een korte, intensieve training op locatie combineert met e-learning modules.

Belang van BHV voor uw bedrijf in Hengelo

BHV (bedrijfshulpverlening) is essentieel voor elke werkgever in Hengelo, zoals vastgelegd in de Arbeidsomstandighedenwet. Het zorgt ervoor dat uw personeel voorbereid is op het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van branden en het begeleiden van een evacuatie in geval van een noodsituatie.

Wat kunt u verwachten van een BHV-cursus bij Novanorm?

Onze BHV-cursussen in Hengelo zijn zorgvuldig samengesteld om de deelnemers adequaat te trainen voor verschillende noodsituaties. We combineren theoretische kennis met praktijkscenario’s, waarbij cursisten leren over EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een BHV-certificaat dat bewijst dat u bekwaam bent in het uitvoeren van essentiële hulpverleningstaken en dit certificaat is één jaar geldig.

Naast de BHV-cursussen biedt Novanorm in Hengelo ook andere veiligheidstrainingen aan, zoals VCA en EHBO. Bezoek onze cursuspagina voor een overzicht van alle trainingen of neem contact op voor advies op maat en meer informatie over onze diensten.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op