BHV Heerlen

BHV Heerlen

BHV Trainingen in Heerlen

Voor bedrijven in Heerlen die de veiligheid van hun werknemers serieus nemen, biedt Novanorm professionele BHV-trainingen aan. U kunt kiezen voor een incompany BHV-cursus, waarbij we de cursus aanbieden op uw eigen locatie, of u kunt deelnemen aan onze open inschrijving BHV-trainingen die we in heel Nederland organiseren. Voor degenen die de voorkeur geven aan online leren, hebben we een uitgebreide online BHV-cursus beschikbaar. Daarnaast hebben we de innovatieve BHV30-methode ontwikkeld voor snelle en efficiënte training op uw werkplek, gecombineerd met ons interactief e-learning platform.

Waarom BHV belangrijk is voor uw bedrijf in Heerlen

De Arbeidsomstandighedenwet verplicht elke werkgever in Heerlen om te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening. Het gaat hierbij om het kunnen bieden van eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van een beginnende brand en het in goede banen leiden van een evacuatie tijdens noodsituaties.

Wat biedt een BHV-cursus van Novanorm?

De BHV-cursussen van Novanorm in Heerlen zijn ontworpen om deelnemers voor te bereiden op een breed scala aan noodsituaties. We combineren online theorie met praktische training, waarbij u leert over EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na succesvolle afronding ontvangt u een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee u de veiligheid binnen uw organisatie kunt verhogen.

Naast BHV-trainingen biedt Novanorm ook andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Voor een volledig overzicht van onze cursussen kunt u een kijkje nemen op onze cursuspagina of contact opnemen voor persoonlijk advies en informatie over onze diensten.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op