BHV Heerhugowaard

BHV Heerhugowaard

BHV-trainingen op maat in Heerhugowaard

Bij Novanorm begrijpen we het belang van een veilige werkomgeving. Daarom bieden wij in Heerhugowaard op maat gemaakte BHV-trainingen aan, inclusief incompany BHV-cursussen die specifiek zijn ontworpen voor uw organisatie en bij u op locatie worden gegeven. Voor individuele medewerkers of kleinere groepen zijn er onze open inschrijving BHV-trainingen en voor maximale flexibiliteit bieden we online BHV-cursussen aan. Onze BHV30-methode is bovendien een uitstekende keuze voor snelle en efficiënte bijscholing door middel van e-learning in combinatie met praktijktraining.

Waarom BHV onmisbaar is voor uw bedrijf in Heerhugowaard

De Arbeidsomstandighedenwet verplicht elke werkgever in Heerhugowaard om ervoor te zorgen dat hun medewerkers kunnen handelen in noodgevallen. Dit betekent dat zij getraind moeten worden in het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een evacuatie.

Wat biedt een BHV-cursus van Novanorm in Heerhugowaard?

Onze BHV-trainingen in Heerhugowaard zijn interactief en praktijkgericht. Cursisten leren over levensreddende technieken, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na afloop van de cursus ontvangen alle geslaagde deelnemers een BHV-certificaat, waarmee ze voor een jaar lang als bekwaam in bedrijfshulpverlening worden erkend.

Voor een breder aanbod van veiligheidscursussen, inclusief VCA en EHBO, kunt u terecht op onze cursuspagina. Voor meer informatie of persoonlijk advies zijn wij bereikbaar via de contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op