BHV Heerenveen

BHV Heerenveen

Kwalitatieve BHV-cursussen in Heerenveen

In Heerenveen zorgt Novanorm voor kwalitatief hoogstaande BHV-opleidingen om uw medewerkers voor te bereiden op eventuele noodgevallen op de werkvloer. Onze incompany BHV-cursussen worden op maat gemaakt en op uw locatie gegeven, wat een optimale integratie met uw bedrijfsprocessen garandeert. Daarnaast zijn er open inschrijving BHV-cursussen voor individuele inschrijvingen en bieden wij een flexibele online BHV-cursus aan. De BHV30-methode is ideaal voor een snelle opfriscursus die e-learning combineert met praktijktraining.

De rol van BHV in Heerenveen

Elke werkgever in Heerenveen is wettelijk verplicht om te zorgen voor adequate bedrijfshulpverlening, zoals voorgeschreven door de Arbeidsomstandighedenwet. Dit betekent dat er personeelsleden moeten zijn die opgeleid zijn in eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en het begeleiden van een evacuatie in het geval van een calamiteit.

Wat kunt u verwachten van Novanorm’s BHV-cursussen in Heerenveen?

De BHV-cursussen van Novanorm in Heerenveen zijn zowel praktisch als theoretisch van aard. Deelnemers worden getraind in het uitvoeren van levensreddende handelingen, het toepassen van reanimatie, het hanteren van brandblusapparatuur en het coördineren van ontruimingen. Na succesvolle afronding van de cursus wordt een BHV-certificaat uitgereikt, waarmee de deelnemer een jaar lang als bekwaam BHV’er wordt erkend.

Naast BHV biedt Novanorm in Heerenveen ook andere veiligheidscursussen aan, waaronder VCA en EHBO. Bekijk ons complete cursusaanbod op de cursuspagina, of neem contact op voor meer informatie en advies op maat via de contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op