BHV Haarlem

BHV Haarlem

Versterk de veiligheid in uw bedrijf met BHV-cursussen in Haarlem

Novanorm breidt haar diensten uit naar Haarlem met een uitgebreid aanbod aan BHV-cursussen, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven in de regio. Kies uit een verscheidenheid van opties, waaronder incompany BHV-trainingen die bij u op de werkvloer worden gegeven, open inschrijvingscursussen in de buurt van Haarlem, of de flexibele online BHV-cursussen. Voor diegenen die zoeken naar een snelle en effectieve training, bieden we ook de innovatieve BHV30-methode aan, ideaal voor kleinere teams of individuele medewerkers.

Belang van BHV in Haarlem

Conform de Arbeidsomstandighedenwet is het voor elk bedrijf in Haarlem verplicht om voldoende personeel opgeleid te hebben in bedrijfshulpverlening. Deze BHV’ers zijn cruciaal voor het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van beginnende branden en het coördineren van evacuaties tijdens noodsituaties.

Wat maakt de BHV-cursussen van Novanorm uniek in Haarlem?

De BHV-cursussen van Novanorm zijn opgesteld met het oog op maximale impact en praktische toepasbaarheid. De cursus start met een interactieve online theoriemodule, gevolgd door een theorie-examen. Vervolgens bieden wij een praktijkdag aan waar deelnemers hands-on ervaring opdoen met EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangen deelnemers een officieel BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee zij de veiligheid op de werkvloer in Haarlem kunnen verhogen.

Voor meer details over onze BHV-cursussen of andere veiligheidstrainingen zoals VCA en EHBO, nodigen wij u uit om ons cursusaanbod te bekijken. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen met de beste veiligheidstraining voor uw bedrijf in Haarlem.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op