BHV Goes

BHV Goes

BHV-cursussen in Goes voor een veilige werkplek

Novanorm biedt nu ook in Goes een uitgebreid pakket aan BHV-cursussen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Onze incompany BHV-cursussen worden afgestemd op en gegeven bij u op locatie, terwijl onze open inschrijving BHV-cursussen een uitkomst bieden voor individuen of kleinere groepen. Wilt u meer flexibiliteit? Kies dan voor onze online BHV-trainingen. De BHV30-methode is een kort en krachtig programma voor een snelle opfriscursus, ideaal voor het bijhouden van de BHV-kennis en -vaardigheden.

Wettelijke BHV-verplichtingen in Goes

Conform de Arbeidsomstandighedenwet is elk bedrijf in Goes verplicht om te zorgen voor voldoende bedrijfshulpverleners. Deze BHV’ers moeten bekwaam zijn in het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een ontruiming in geval van noodsituaties.

Wat onderscheidt Novanorm’s BHV-cursussen in Goes?

Novanorm’s BHV-cursussen in Goes zijn praktijkgericht en zorgen ervoor dat de cursisten effectief getraind worden in essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat hen erkent als gekwalificeerde BHV’ers voor één jaar.

Voor meer details over ons aanbod aan veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO, kunt u onze cursuspagina raadplegen. Voor direct advies of verdere informatie, nodigen wij u uit om contact op te nemen via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op