BHV Enschede

BHV Enschede

Zoek je een BHV-cursus in Enschede?

Novanorm is jouw partner voor professionele BHV-trainingen, nu ook beschikbaar in Enschede. Of je nu op zoek bent naar een incompany BHV-cursus die we op jouw locatie in Enschede kunnen leveren, of liever deelneemt aan een van onze landelijke (waaronder in Rijssen) open inschrijvingscursussen, wij bieden alle opties. Voor de theorieaspecten van BHV bieden we een uitgebreide online BHV-cursus aan. Ontdek ook onze exclusieve BHV30-methode, waarbij je in slechts 30 minuten op jouw werkplek in Enschede, gecombineerd met e-learning, een volwaardige BHV-training kunt ontvangen.

De rol van BHV in jouw bedrijf

Elke werkgever is wettelijk verplicht om zorg te dragen voor goede bedrijfshulpverlening, conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. Dit houdt in dat werknemers getraind moeten zijn in eerste hulp, het bestrijden van brand en het begeleiden van een veilige evacuatie.

Hoe is een BHV-cursus van Novanorm opgebouwd?

Als ervaren aanbieder van BHV-cursussen, begrijpt Novanorm het belang van een veilige werkplek. Wij gebruiken de laatste technologieën om onze dertig jaar aan kennis over te dragen. Onze cursussen beginnen met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online theorie-examen. Daarna wordt in de praktijk geoefend met essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandblussing en evacuatieprocedures. Elk succesvol afgerond traject resulteert in een BHV-certificaat, geldig voor één jaar, waarmee je als gecertificeerd BHV’er een cruciale bijdrage levert aan de veiligheid in jouw bedrijf.

Naast BHV biedt Novanorm in Enschede een scala aan andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons uitgebreide cursusaanbod of neem direct contact op voor meer informatie over onze veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op