BHV Ede

BHV Ede

Ontdek Novanorm’s BHV-cursussen in Ede

In Ede en omstreken maakt Novanorm het mogelijk om met onze diverse BHV-trainingen uw personeel te scholen in bedrijfshulpverlening. Kies voor een incompany BHV cursus, die we bij u op locatie in Ede kunnen verzorgen, schrijf in voor onze trainingen op landelijke cursuslocaties, waaronder Veenendaal, via open inschrijving, of versterk uw kennis over BHV met onze online cursusopties online BHV cursus. Novanorm is ook trots op onze innovatieve BHV30-methode, die een snelle en efficiënte 30-minuten durende 1-op-1 training op uw eigen bedrijfsterrein combineert met een grondige e-learning module.

De essentie van BHV uitgelegd

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en is een cruciaal onderdeel van een veilige werkomgeving, zoals vastgelegd in artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. BHV omvat het leveren van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het in goede banen leiden van een evacuatie van personeel en bezoekers in noodgevallen.

De samenstelling van een BHV-cursus bij Novanorm

Bij Novanorm, met dertig jaar ervaring in het verzorgen van BHV-cursussen, hebben we ons aanbod aangepast aan de hedendaagse eisen van effectieve bedrijfshulpverlening. Onze mix van e-learning voor de theorie en interactieve praktijksessies bereidt u voor op het adequaat reageren in noodsituaties. Oefen EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures in een praktijkomgeving. Na succesvolle afronding van de cursus, krijgt u een certificaat dat één jaar geldig is en u als gekwalificeerd BHV’er erkent binnen uw organisatie.

Naast onze BHV-cursussen heeft Novanorm een breed assortiment aan veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO. Neem een kijkje bij ons volledige cursusaanbod aan de onderzijde van de pagina of neem contact met ons op om alle mogelijkheden in Ede te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op