BHV Deventer

BHV Deventer

Ontdek onze BHV-cursussen in Deventer

Bent u gevestigd in Deventer en op zoek naar kwalitatieve BHV-trainingen? Novanorm biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw BHV-kennis en -vaardigheden te verbeteren. Kies voor een praktische BHV incompany cursus direct in uw eigen bedrijfsomgeving, of schrijf u in voor onze toegankelijke open inschrijvingscursussen die wij in heel Nederland organiseren. Voor wie voorkeur geeft aan digitale leeromgevingen, is onze diepgaande online BHV-cursus ideaal. Daarnaast bieden wij de innovatieve BHV30-methode aan voor snelle en efficiënte training op locatie, gecombineerd met e-learning.

BHV in Deventer: Waarom het essentieel is

Deventer werkgevers zijn, conform de Arbeidsomstandighedenwet, verplicht om bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Dit omvat voorzieningen voor eerste hulp, brandpreventie en -bestrijding, en evacuatie van werknemers en bezoekers in geval van een noodsituatie.

Kenmerken van de BHV-cursussen door Novanorm

Novanorm’s BHV-cursussen in Deventer stellen u in staat om in noodsituaties effectief te handelen. Met dertig jaar ervaring in veiligheidstrainingen, gebruiken we moderne e-learning technieken gevolgd door praktische trainingssessies. De praktijkdag behandelt EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken. Wanneer u de cursus succesvol afrondt, ontvangt u een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, en waarmee u de veiligheid binnen uw bedrijf kunt verhogen.

Niet alleen voor BHV-trainingen kunt u bij Novanorm terecht. Wij bieden ook andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO trainingen. Neem een kijkje bij ons complete cursusaanbod of contacteer ons voor meer informatie en persoonlijke begeleiding.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op