4.5/5

VCA Cursus Eindhoven

VCA Cursus Eindhoven

VCA-Cursus Eindhoven

VCA-cursus Eindhoven zonder praktijkdag en het daarbij behorende certificaat behalen? Novanorm is momenteel de enige aanbieder van zowel praktijkexamens als online examens. Wie veiligheid zegt, zegt VCA-certificaat. Met dit certificaat heb jij aantoonbaar kennis van de huidige wetgeving. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Inmiddels zijn meer dan 15.000 bedrijven VCA gecertificeerd. Hoort jouw bedrijf daar al tussen? Zo niet, dan biedt een VCA-certificaat een meerwaarde doordat je aantoonbaar veilig en gezond werken belangrijk vindt. Het laat zien dat jouw bedrijf hierin structureel wil verbeteren. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder in Nederland die zonder praktijkdag een erkend VCA-certificaat aanbiedt. Novanorm.nl werkt volgens de Arbowetgeving.

Hoe gaat zo’n online VCA-cursus Eindhoven te werk?

Of je nu in omgeving Eindhoven, Noord-Brabant of een andere provincie woonachtig bent, het voordeel van ons online examen is dat je binnen een uur officieel VCA gecertificeerd bent zonder naar een praktijklocatie af te reizen. Ook blijft er meer mankracht over om dagelijkste taken te verrichten doordat je hier tijd op bespaart. Je kunt overal aantonen dat je officieel VCA gecertificeerd bent. Ook kun je met ons digitale examen op jouw eigen tempo de theorie bestuderen en het examen maken. Indien je een VCA online afneemt, krijg je de theorie toegestuurd samen met jouw inloggegevens. Met deze gegevens kun je inloggen op onze portal. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Onze VCA-cursus wordt geleverd met een gratis herkansing, zodat jij altijd slaagt.

Officieel gecertificeerd binnen één uur!

Naast onze VCA-certificaten bieden we ook BHV, EHBO, Asbest en Chroom-6 certificeringen aan. Met Novanorm school jij jezelf of jouw personeel in een mum van tijd. Meer informatie nodig? We zijn altijd bereikbaar via chat, e-mail of telefoon en reageren ook in het weekend. We zijn te bellen op 0497-535836 of te e-mailen op info@novanorm.nl.

arrow-icon-down.svg

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op