VCA Cursus Eindhoven

VCA Cursus Eindhoven

Op zoek naar een hoogwaardige VCA-cursus in Eindhoven? Novanorm biedt uitstekende VCA-trainingen die zowel Incompany als via open inschrijving beschikbaar zijn, zodat je de beste optie kunt kiezen die past bij jouw planning en behoeften.

Incompany VCA-cursussen in Eindhoven

Kies voor een op maat gemaakte VCA-training voor jouw team op locatie. Onze ervaren trainers komen naar jouw bedrijf, waardoor tijd en kosten voor reizen worden bespaard terwijl jouw team wordt opgeleid in veiligheid en gezondheid.

Open Inschrijving

Individueel deelnemen aan een VCA-cursus? Schrijf je dan in voor onze open inschrijvingen in Groessen of Nieuwegein. Ervaar onze professionele instructeurs en moderne lesmethoden voor een complete leerervaring.

Ontdek verschillende VCA-certificeringen, waaronder:

  • B-VCA: Basisveiligheid voor een veilige werkomgeving.
  • VOL-VCA: Voor leidinggevenden die een uitgebreider certificaat willen behalen.
  • VIL-VCU: Gericht op veiligheid en gezondheid voor uitzendkrachten en intermediairs.

Kies de juiste VCA-cursus die aansluit bij jouw behoeften en profiteer van onze deskundigheid in veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op