4.5/5

BHV Dordrecht

BHV Dordrecht

BHV Dordrecht

Als je slaagt voor ons Novanorm e-learning examen, kun je niet alleen het BHV Dordrecht examen halen, maar je kunt ook altijd en overal heel gemakkelijk bij je certificaten. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom moet iedere werkgever bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of deelnemers effectieve maatregelen nemen bij eerste hulp.
 

Hoe werkt zo’n online BHV Dordrecht cursus nu eigenlijk?

Aanmelden kan via onze BHV Dordrecht e-learning cursus via de aanmeldknop. Je kunt je hier inschrijven. Je kunt de handleiding bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over deze examens. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het behalen van de toets ontvang je een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. In de regio van Dordrecht kun je dus op ieder moment je BHV-certificaat halen, ook in het weekend!

Maak je BHV Dordrecht examen vandaag!

Met de e-learning examens van Novanorm kun je online een BHV-certificaat krijgen en je hebt zo’n BHV-examen al vanaf 95 euro. Daarnaast kun je al vanaf 87 euro het certificaat verlengen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en wij herinneren je eraan als dit verloopt. BHV Dordrecht zorgt ervoor dat je altijd Arbo-standaardcertificeringen op zak hebt. Novanorm heeft zijn hoofdkantoor in Apeldoorn, maar opereert landelijk via zijn online platform. Daarom bedienen wij ook klanten in Dordrecht. Bestel de BHV Dordrecht online cursus direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

placeholder.png

Anderen bekeken ook:

BHV Ede| BHV Delft |BHV Venlo | BHV Zaanstad

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op