BHV Dordrecht

BHV Dordrecht

Professionele BHV Trainingen Nu Beschikbaar in Dordrecht met Novanorm

Zoekt u naar kwalitatieve BHV-trainingen voor uw organisatie in Dordrecht of elders in het land? Novanorm biedt BHV-cursussen aan die perfect aansluiten bij de veiligheidsvereisten van uw bedrijf. Onze in-company BHV cursussen kunnen worden verzorgd direct op uw locatie in Dordrecht, en ook op elke andere locatie in Nederland. Voor hen die de voorkeur geven aan online leren, hebben we een uitgebreid aanbod van online BHV cursussen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor klassikaal onderwijs via open inschrijvingscursussen op meerdere locaties door heel Nederland.

Belang van BHV binnen uw Bedrijf

De Arbeidsomstandighedenwet stelt dat elke werkgever verantwoordelijk is voor een veilige werkplek door adequaat georganiseerde bedrijfshulpverlening. Dit betekent dat er voldoende personeelsleden opgeleid moeten zijn in het leveren van eerste hulp, het bestrijden van brand en het coördineren van evacuaties tijdens noodsituaties.

Wat maakt Novanorm’s BHV-Cursussen Uniek?

De BHV-cursussen van Novanorm in Dordrecht combineren interactieve theorie met intensieve praktijkoefeningen. Cursisten starten met een e-learning module gevolgd door een theorie-examen. Na het succesvol afronden van het theoriegedeelte, volgen praktische oefeningen waarbij ze vaardigheden als EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken leren. Na afloop ontvangen deelnemers het Novanorm BHV-certificaat, dat één jaar geldig is en waarmee zij als officiële bedrijfshulpverleners binnen hun bedrijf aan de slag kunnen.

Naast BHV-trainingen, heeft Novanorm ook een breed scala aan andere veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO. Bekijk ons complete cursusaanbod of neem direct contact op voor meer details over hoe wij de veiligheid in uw bedrijf in Dordrecht of waar dan ook in Nederland kunnen versterken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op