BHV Delft

BHV Delft

BHV Trainingen Beschikbaar in Delft en Landelijk door Novanorm

Bent u op zoek naar deskundige BHV-trainingen in Delft of elders in Nederland? Novanorm biedt een breed assortiment aan BHV-cursussen aan die voldoen aan de veiligheidseisen van uw onderneming, ongeacht uw locatie. Wij kunnen een in-company BHV cursus direct bij u op locatie in Delft verzorgen, maar ook op elke andere plaats in het land. Voor degenen die flexibiliteit waarderen, hebben we online BHV cursussen beschikbaar. Daarnaast bieden we voor traditioneel klassikaal onderwijs onze open inschrijvingscursussen aan op diverse locaties in Nederland.

Het belang van BHV voor uw Bedrijf

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet is elke werkgever verplicht om passende bedrijfshulpverlening te organiseren om zo de veiligheid van werknemers en bezoekers te waarborgen. Dit houdt onder meer in dat er voldoende personeel opgeleid is in het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het coördineren van een evacuatie bij noodgevallen.

Kenmerken van de BHV-Cursus van Novanorm

De BHV-cursussen van Novanorm onderscheiden zich door een effectieve mix van theorie en praktijk. Deelnemers beginnen met een e-learning module en maken vervolgens een theorie-examen. Daarna worden zij door middel van praktische oefeningen getraind in essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het gebruik van brandblussers en het organiseren van evacuaties. Na succesvolle afronding ontvangen de cursisten een Novanorm BHV-certificaat, geldig voor één jaar, waarmee zij erkend zijn als bedrijfshulpverleners binnen hun bedrijf.

Naast BHV biedt Novanorm tevens een scala aan andere veiligheidscursussen, inclusief VCA en EHBO. Bekijk ons volledige aanbod aan cursussen of neem contact op voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf in Delft of op enige andere locatie in Nederland kunnen bijstaan bij het realiseren van een veiligere werkomgeving.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op