Bedrijfshulpverlening Waddinxveen

Bedrijfshulpverlening Waddinxveen

Novanorm’s BHV-training in Waddinxveen

Zoek je een BHV-cursus in Waddinxveen? Novanorm biedt oplossingen op maat. We bieden incompany BHV-trainingen aan, wat betekent dat we de training geven op je eigen werkplek in Waddinxveen. Daarnaast is het mogelijk om onze online BHV cursus te volgen, een flexibele optie om op je eigen tempo en op je eigen locatie te leren. Je kunt ook deelnemen aan een cursus op een van onze andere locaties in Nederland via onze open inschrijving.

Wat houdt BHV in?

Volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, zijn werkgevers verplicht om effectieve bedrijfshulpverleningsmaatregelen te treffen. BHV-taken omvatten onder meer eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers en andere personen in het bedrijf.

Wat kan je verwachten van een Novanorm BHV-cursus?

Wil je leren hoe je de veiligheid van jezelf, je collega’s en je werkplek kunt garanderen tijdens calamiteiten zoals brand en ongevallen? Bij Novanorm hebben we dertig jaar ervaring in het geven van BHV-cursussen. We gebruiken de nieuwste technologieën om de theorie via e-learning aan te bieden en het theorie-examen online af te nemen. Tijdens de praktijktraining oefen je met EHBO, reanimatie, brandbestrijding en ontruiming. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een BHV-certificaat dat een jaar geldig is. Als gecertificeerde BHV’er draag je bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Naast BHV-cursussen biedt Novanorm ook andere veiligheidstrainingen aan. Bekijk ons cursusaanbod onderaan de pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op