VCA-Cursus Online

VCA-cursus online afronden zonder praktijkdag? Novanorm is momenteel de enige aanbieder van het online behalen van je volledig erkende VCA-certificaat. Met dit certificaat heb jij aantoonbaar kennis over de huidige wetgeving. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Inmiddels zijn meer dan 15.000 bedrijven VCA gecertificeerd. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Onze online VCA-certificaten bieden een meerwaarde doordat jij aantoonbaar veilig en gezond werken belangrijk vindt. Novanorm is op dit moment de enige aanbieder in Nederland die zonder praktijkdag een erkend VCA-certificaat aanbiedt. We werken volgens de wetgeving. Heb je geen behoefte om ieder jaar opnieuw een praktijkdag bij te wonen en focus jij liever op je eigen taken? Een VCA-cursus van Novanorm laat je online je certificaat behalen én verlengen. Zo ben je te allen tijde in een mum van tijd VCA gecertificeerd!

Voordelen van een VCA-cursus online

Of je nu in het noorden of helemaal in het zuiden woonachtig bent, het voordeel van ons online examen is dat je binnen een uur officieel VCA gecertificeerd bent zonder naar een praktijklocatie af te reizen. Hierdoor heb je meer tijd over voor andere werkzaamheden. Ook kun je met ons digitale examen op uw eigen tempo de theorie bestuderen en het examen maken. Vaak ben je al op de hoogte van de principes doordat je in het verleden veel werkervaring hebt opgedaan of al VCA-certificaten of -cursussen heeft ervaren. Een VCA-cursus en bijbehorend certificaat online laat je weer aantoonbaar gecertificeerd zijn, waar je ook gaat en staat. Ons meerkeuze examen bestaat uit 20 vragen inclusief afbeeldingen, waarvan je er 12 goed moet hebben. Mocht je niet in een keer slagen, dan volgt er een gratis herkansing.

Officieel gecertificeerd binnen één uur!

Met Novanorm school je jezelf of je personeel in een mum van tijd. Naast onze VCA-certificaten bieden we ook BHV, EHBO, Asbest en Chroom-6 certificeringen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Novanorm en regel direct uw VCA-cursus online.

arrow-icon-down.svg