Herhaling BHV

Herhaling BHV

Herhaling BHV snel regelen? Novanorm.nl biedt als enige aanbieder in Nederland zowel praktijkexamens als online examens. Dit stelt jou in staat je BHV-cursus herhaling online te regelen met een digitaal examen dat aan de Arbo-norm voldoet. Deze manier van BHV herhaling heeft als voordeel dat je sneller in het bezit bent van een herhaling BHV, zonder weer op praktijkdag te hoeven.

Met onze herhaling BHV ben jij op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kun je dit aantonen door middel van ons erkende BHV-certificaat. Onze BHV-cursus herhaling voldoet dan ook aan de huidige Arbowet. Wanneer je een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm is gevestigd in Apeldoorn en is erg flexibel. We denken graag met je mee!

BHV-cursus herhaling zonder praktijkdag?

Hoe herhaal je jouw BHV bij Novanorm? Mocht je online je erkende BHV-certificaat willen verlengen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je krijgt dan de theorie toegestuurd samen met jouw inloggegevens. Met deze gegevens kun je inloggen op onze portal. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht je het examen niet behalen, dan krijg je één gratis herkansing. Op deze manier kan je al verzekerd zijn van een herhalings BHV binnen een uur. Een praktijkdag is vaak duur en zorgt ervoor dat je personeel een halve of zelfs hele dag niet inzetbaar is. Onze Herhaling BHV is al beschikbaar vanaf € 87,–.

Herhaling BHV-Cursus zonder praktijk, ook in het Pools

Novanorm biedt haar examens ook in het Pools aan. Zo zijn je Poolse werknemers in een mum van tijd BHV gecertificeerd. Jouw BHV-cursus herhaling is zo geregeld via onze chat, e-mail of telefoonlijn. Novanorm is vrijwel altijd bereikbaar en reageert binnen 24 uur, ook in het weekend. We zijn te bereiken op 0316 584 400 of op info@novanorm.nl.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Neem contact met ons op