BHV Zonder Praktijk

BHV zonder praktijk behalen middels onze online cursus? Met onze online cursus kun je binnen twee uur je BHV-certificaat behalen. Waarschijnlijk ben je al bekend met bedrijfshulpverlening en de daarbij behorende certificaten. Wil jij ook aantoonbaar op de hoogte zijn volgens de Arbowetgeving? Bij Novanorm.nl kun je volledig online een officieel BHV-diploma behalen, waarmee je zowel kosten als tijd bespaart. Met een BHV zonder praktijk ben je gemakkelijker en goedkoper gecertificeerd. Je kunt hiermee aantonen dat je officieel BHV gecertificeerd bent.

De voordelen van BHV zonder praktijk

Het volgen van een theoretisch examen zorgt ervoor dat je officieel gecertificeerd bent en de theorie beheerst. Doordat je niet jaarlijks op praktijkcursus hoeft, heb je sneller èn goedkoper jouw erkende BHV-diploma. Ook blijft er meer mankracht over om dagelijkse taken te verrichten, doordat personeel met een BHV online sneller gecertificeerd is. De BHV zonder praktijk wordt volgens de wetgeving niet anders behandeld dan de reguliere BHV met praktijkdag die je vaak voorbij ziet komen. Indien je een BHV online afneemt, krijg je de theorie toegestuurd samen met jouw inloggegevens. Met deze gegevens kun je inloggen op onze portal. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht je het examen niet behalen, dan krijg je één gratis herkansing. Je kunt zo binnen één uur in het bezit zijn van een officieel BHV-certificaat.

Hoe gaat een BHV zonder praktijk in zijn werk?

Met Novanorm school je jezelf of je personeel in een mum van tijd. Zoals hierboven vermeld, is een BHV zonder praktijk snel geregeld. Een BHV zonder praktijk heb je al voor € 95,–. Een erkend herhalingcertificaat is beschikbaar vanaf € 87,–. Novanorm denk graag met je mee en kan de lesstof ook aanpassen naar het Pools. Neem contact op via telefoon, mail of chat en informeer naar de mogelijkheden. We zijn nagenoeg altijd bereikbaar!

arrow-icon-down.svg
× Hoe kan ik je helpen?