BHV Strijen

BHV Strijen

Professionele BHV-cursussen nu in Strijen

Novanorm breidt zijn aanbod van professionele BHV-cursussen uit naar Strijen. Wij staan klaar om uw organisatie te ondersteunen met een incompany BHV-training op uw locatie, een open inschrijving dicht bij u in de buurt, of de flexibiliteit van onze online BHV-cursussen. Speciaal ontworpen voor bedrijven in Strijen, bieden we ook onze snelcursus aan via de BHV30-methode, die online leren combineert met een efficiënte praktijktraining.

Belang van BHV in Strijen

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet, artikel 3, lid 1, is het van cruciaal belang dat elk bedrijf in Strijen kan rekenen op goed opgeleide bedrijfshulpverleners. Dit zorgt ervoor dat er in geval van een ongeval of noodsituatie snel en adequaat gehandeld kan worden, met inbegrip van eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie van alle aanwezigen.

Waarom kiezen voor Novanorm BHV-cursus in Strijen?

Onze BHV-cursussen zijn samengesteld om deelnemers te voorzien van de benodigde vaardigheden om in noodsituaties effectief te kunnen optreden. Met de nieuwste leertechnieken en jarenlange ervaring in veiligheidstrainingen, bieden we een geïntegreerd leertraject aan dat start met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online theorie-examen. De praktische training omvat essentiële technieken voor levensreddend handelen, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist een BHV-certificaat geldig voor één jaar, waarmee de veiligheid van hun organisatie in Strijen verzekerd is.

Naast BHV-cursussen biedt Novanorm ook een reeks andere veiligheidstrainingen zoals VCA en EHBO. Bezoek onze cursuspagina of neem contact op om te overleggen welke cursus het beste past bij uw veiligheidsbehoeften in Strijen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op