BHV Sint Michielsgestel

BHV Sint Michielsgestel

BHV-cursussen beschikbaar in Sint-Michielsgestel

Novanorm biedt nu volledig geaccrediteerde BHV-cursussen aan voor bedrijven en individuen in Sint-Michielsgestel. Kies voor het gemak van een incompany BHV-training bij u op locatie, schrijf u in voor een openbare cursus in de regio, of profiteer van de flexibiliteit van onze online BHV-cursussen. Speciaal voor snelle en doeltreffende training, bieden wij de BHV30-methode aan in Sint-Michielsgestel, die e-learning combineert met een praktijksessie.

Belang van BHV in Sint-Michielsgestel

Conform de Arbeidsomstandighedenwet, artikel 3, lid 1, is het essentieel dat elk bedrijf in Sint-Michielsgestel passende bedrijfshulpverlening regelt. Dit houdt in dat er voldoende maatregelen moeten zijn voor eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie voor zowel werknemers als bezoekers.

Kenmerken van de Novanorm BHV-cursus in Sint-Michielsgestel

Novanorm BHV-cursussen zijn ontworpen om deelnemers te voorzien van de essentiële vaardigheden om adequaat te handelen tijdens noodgevallen op de werkplek. Met onze expertise bieden we cursussen die de nieuwste leermethoden bevatten. Elke cursus start met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijktraining omvat essentiële technieken zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een BHV-certificaat dat één jaar geldig is, waarmee de veiligheid binnen hun bedrijf in Sint-Michielsgestel wordt gewaarborgd.

Niet alleen bieden we BHV-trainingen, maar ook andere veiligheidscursussen, zoals VCA en EHBO, zijn beschikbaar. Bezoek onze cursuspagina voor meer informatie, of neem direct contact op om uw BHV-training in Sint-Michielsgestel te organiseren.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op