BHV Rucphen

BHV Rucphen

Professionele BHV-cursussen nu ook in Rucphen

Novanorm is trots om een breed scala aan bedrijfshulpverleningstrainingen aan te bieden, nu ook beschikbaar in Rucphen. Onze incompany BHV-cursussen zijn perfect afgestemd op de behoeften van uw onderneming in Rucphen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in te schrijven voor onze landelijk georganiseerde open BHV-cursussen. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een flexibele leeromgeving, is onze online BHV-cursus een uitstekende optie. En voor een snelle en effectieve training op locatie, introduceert Novanorm met trots de BHV30-methode in Rucphen, een innovatieve combinatie van persoonlijke training en e-learning.

Basisprincipes van BHV in Rucphen

Elke werkgever in Rucphen is wettelijk verplicht om goede bedrijfshulpverlening (BHV) te implementeren conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. Dit houdt in dat men voorbereid moet zijn op het aanbieden van eerste hulp, het uitvoeren van brandbestrijding en het coördineren van evacuaties.

Kenmerken van een Novanorm BHV-cursus in Rucphen

Met onze BHV-cursussen leert u hoe u in geval van nood de veiligheid van uzelf, uw collega’s en de werkomgeving kunt waarborgen. Novanorm heeft meer dan dertig jaar ervaring in het bieden van BHV-trainingen en zet zich in voor het integreren van de nieuwste leertechnologieën. Onze cursusstructuur bestaat uit een e-learning voor theorie, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijktraining omvat essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het bestrijden van brand en hoe te handelen bij een ontruiming. Bij succesvolle voltooiing van de cursus ontvangt u een BHV-certificaat dat één jaar geldig is, waarmee u een belangrijke veiligheidsrol binnen uw bedrijf in Rucphen kunt vervullen.

Naast BHV biedt Novanorm een verscheidenheid aan andere veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO-cursussen. Verken ons volledige cursusaanbod onderaan de pagina of neem contact op om de mogelijkheden in Rucphen te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op