4.5/5

BHV Overloon

BHV Overloon

BHV Overloon

Met de e-learning examens van Novanorm ben je niet alleen voorzien van een BHV Overloon examen maar heb je altijd en overal toegang tot jouw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3, lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een BHV Overloon in zijn werk?

Voor onze BHV Overloon e-learning cursus meld je je aan via de aanmeldknop. Hier kun je je laten registreren. Ook kun je de handleiding bekijken via de handleidingknop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is, ontvang je de lesstof om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvang je jouw erkende BHV-certificaat. Je ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heb je ook in de regio Overloon altijd jouw BHV-certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Overloon e-learning examen!

Met de e-learning examens van Novanorm heb je de mogelijkheid om online jouw BHV-certificaat te halen en je hebt al vanaf € 95,– een BHV-examen. Een BHV herhaling kun je al vanaf € 87,– bestellen. De BHV-certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en je wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Overloon zorgt ervoor dat jij overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm heeft al vele klanten voorzien van een erkend BHV in Overloon. Naast Overloon zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Overloon.

Bestel direct een BHV Overloon online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bedrijfshulpverlening

Anderen bekeken ook:

BHV Oerle | BHV Oosterhout | BHV Oploo

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op