BHV Overloon

BHV Overloon

BHV-cursussen van Novanorm beschikbaar in Overloon

Novanorm brengt zijn expertise in bedrijfshulpverlening nu ook naar Overloon, met als doel organisaties te voorzien van de noodzakelijke vaardigheden om adequaat te reageren in geval van nood. Onze in-company BHV-trainingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf en worden gegeven op uw eigen locatie. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een flexibeler leertraject, zijn onze online BHV-cursussen een ideale keuze. Daarnaast is onze BHV30-methode beschikbaar voor een snelle en efficiënte opleiding, waarbij een korte, intensieve praktijksessie op locatie wordt gecombineerd met voorafgaande online leermodules.

Het belang van BHV voor bedrijven in Overloon

Elk bedrijf in Nederland is wettelijk verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Deze BHV’ers spelen een cruciale rol bij het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het coördineren van evacuaties tijdens noodsituaties.

Details van Novanorm’s BHV-cursus in Overloon

De BHV-cursus in Overloon combineert theoretische kennis met praktische training. Deelnemers starten met online modules die de basis leggen, waarna ze deelnemen aan een praktijksessie waarin ze essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken leren. Succesvolle afronding van de cursus leidt tot het behalen van een BHV-certificaat, dat de deelnemer kwalificeert als bedrijfshulpverlener binnen de organisatie.

Voor meer informatie over onze veiligheidstrainingen in Overloon, met inbegrip van VCA en EHBO-cursussen, verwijzen wij u naar onze cursuspagina. Mocht u vragen hebben of behoefte aan persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met ons team van deskundigen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op