BHV Ouddorp

BHV Ouddorp

Novanorm BHV-cursussen nu ook in Ouddorp

Bedrijven in Ouddorp kunnen nu de kwaliteit van hun noodprocedures verbeteren met de BHV-trainingen van Novanorm. Onze in-company trainingen worden direct op uw werkplek verzorgd, waardoor ze perfect aansluiten bij de dagelijkse praktijk van uw team. Voor organisaties die waarde hechten aan flexibiliteit, zijn onze online BHV-cursussen een uitkomst. Daarnaast bieden we de BHV30-methode aan, een unieke training die een korte praktische trainingssessie op locatie combineert met voorafgaande e-learning.

Waarom BHV essentieel is voor bedrijven in Ouddorp

In overeenstemming met de Nederlandse wetgeving, is het hebben van opgeleide bedrijfshulpverleners (BHV’ers) een vereiste voor elk bedrijf. Deze BHV’ers zijn van onschatbare waarde bij het bieden van eerste hulp, het omgaan met brandincidenten en het leiden van evacuaties in noodsituaties.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-cursus in Ouddorp

De BHV-cursus van Novanorm in Ouddorp is grondig en biedt zowel theorie als praktijk. Deelnemers worden eerst door online modules geleid, gevolgd door een praktische sessie waarbij ze belangrijke vaardigheden oefenen zoals levensreddende handelingen, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na afronding ontvangen de deelnemers een officieel BHV-certificaat dat hen kwalificeert als bedrijfshulpverleners.

Voor meer informatie over onze veiligheidscursussen in Ouddorp, inclusief onze VCA en EHBO trainingen, kunt u terecht op onze cursuspagina. Voor direct advies of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met ons team van experts.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op