BHV Oploo

BHV Oploo

Professionele BHV-cursussen in Oploo door Novanorm

In Oploo zet Novanorm zich in om bedrijven te voorzien van hoogwaardige BHV-trainingen. Onze flexibele in-company trainingen worden aangepast aan de specifieke omstandigheden van uw organisatie en uitgevoerd op uw locatie. Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer aanpasbare leerervaring, bieden wij onze online BHV-cursussen aan. Bovendien hebben we de BHV30-methode ontwikkeld voor een snelle, efficiënte training die een korte praktische sessie op locatie combineert met e-learning modules.

Belang van BHV in Oploo

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet moet elk bedrijf in Nederland over gekwalificeerde bedrijfshulpverleners beschikken. Deze BHV’ers zijn van vitaal belang voor het verlenen van onmiddellijke hulp bij incidenten, het beheersen van brandrisico’s en het veilig evacueren van personeel en klanten in noodgevallen.

Wat biedt Novanorm’s BHV-cursus in Oploo?

De BHV-cursus van Novanorm in Oploo biedt een uitgebreide training die zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden omvat. De deelnemers beginnen met interactieve online modules en sluiten af met een praktijkgerichte sessie, waar ze de essentiële vaardigheden van eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie leren. Na het voltooien van de cursus ontvangen ze een BHV-certificaat, dat hun bekwaamheid als bedrijfshulpverleners binnen uw organisatie aantoont.

Voor meer details over onze veiligheidscursussen in Oploo, waaronder VCA en EHBO trainingen, bezoek onze cursuspagina. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met ons deskundige team.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op