BHV Oostelbeers

BHV Oostelbeers

Novanorm BHV-cursussen nu beschikbaar in Oostelbeers

Oostelbeers kan nu profiteren van de professionele BHV-trainingen van Novanorm, ontworpen om een veilige werkomgeving te waarborgen. Onze incompany trainingen zijn ideaal voor organisaties die de voorkeur geven aan een gepersonaliseerde benadering op hun eigen locatie. Voor individuen of teams die flexibiliteit wensen, bieden wij een uitgebreide online BHV-cursus. Daarnaast hebben we de BHV30-methode, een innovatieve training die een korte, praktische sessie op locatie combineert met interactieve e-learning.

Belang van bedrijfshulpverlening in Oostelbeers

De Arbeidsomstandighedenwet verplicht elk bedrijf in Nederland om over gekwalificeerd bedrijfshulpverleningspersoneel te beschikken. Deze BHV’ers spelen een cruciale rol bij het bieden van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een evacuatie tijdens noodsituaties.

BHV-cursusdetails door Novanorm

Novanorm’s BHV-cursus in Oostelbeers biedt een diepgaande training die zowel online leren als praktische toepassing omvat. Deelnemers leren levensreddende technieken, krijgen training in reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures, allemaal essentieel voor de veiligheid op de werkvloer. Na afronding ontvangen zij een officieel BHV-certificaat, geldig voor één jaar, en zijn ze erkend als capabele bedrijfshulpverleners.

Voor meer informatie over onze veiligheidstrainingen in Oostelbeers, waaronder VCA en EHBO, kunt u onze cursuspagina bezoeken. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact op met ons team.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op