BHV Online

BHV online behalen zonder praktijk? Novanorm is momenteel de enige aanbieder van zowel praktijkexamens als online examens. Beiden zorgen ervoor dat jij volgens de Arbonormen BHV gecertificeerd bent. Een online examen zonder praktijk heeft als voordeel dat je sneller in het bezit bent van een certificaat en het gemakkelijker kan verlengen. 

Met een BHV Online ben je sneller en goedkoper gecertificeerd. Je kunt hiermee aantonen dat je officieel BHV gecertificeerd bent. Ook kun je dit aantonen door middel van ons erkende BHV-certificaat. De wetgeving stelt het niet verplicht om een praktijkdag in te lassen. Novanorm voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet. Wanneer je naast een BHV Online examen ook een praktijkcursus wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wat zijn de voordelen van BHV Online?

Een online BHV zorgt ervoor dat jij of je werknemers meer tijd vrijhouden voor dagelijkse taken. Doordat werknemers niet ieder jaar op cursus hoeven, drukt dit de kosten. Ook blijft er meer mankracht over om dagelijkste taken te verrichten doordat personeel met een BHV online sneller gecertificeerd is. Je kunt overal aantonen dat je aan de Arbowetgeving voldoet. Ook kun je met ons digitaal examen op jouw eigen tempo de theorie bestuderen en het examen maken. Indien je een BHV online afneemt, krijg je de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kun je inloggen op onze portal. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht je het examen niet behalen, dan krijg je één gratis herkansing. Je kunt binnen één uur in het bezit zijn van een officieel BHV-certificaat.

BHV Online binnen één uur

Naast onze BHV online certificaten bieden we ook onder andere heftruckcertificaten, VCA-certificaten en asbestherkenningscertificaten. Met Novanorm school je jezelf of je personeel in een mum van tijd. Meer informatie nodig? We zijn altijd bereikbaar via chat, e-mail of telefoon en reageren ook in het weekend. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!

bedrijfshulpverlening
× Hoe kan ik je helpen?