BHV Cursus Langeraar

BHV Cursus Langeraar

Op zoek naar een hoogwaardige BHV-cursus in Langeraar?

Novanorm is dé specialist voor bedrijfshulpverleningstrainingen, beschikbaar door heel Nederland. Voor ondernemingen in Langeraar bieden wij een op maat gesneden incompany BHV-cursus, terwijl individuen kunnen kiezen voor een lokale training via onze open inschrijving. Verbeter je BHV-theorie vanuit het comfort van je eigen huis met onze online BHV-cursus en maak kennis met onze efficiënte BHV30-methode, die persoonlijke training combineert met e-learning in slechts 30 minuten.

Belang van BHV

In lijn met de Arbeidsomstandighedenwet is iedere werkgever in Langeraar verplicht om goede regelingen te treffen voor bedrijfshulpverlening. Dit omvat niet alleen eerste hulp bij ongelukken, maar ook het bestrijden van brand en het veilig evacueren van personen in noodsituaties.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-cursus

Wanneer je kiest voor een BHV-cursus via Novanorm in Langeraar, word je opgeleid om de veiligheid van jou en je collega’s te waarborgen tijdens calamiteiten. Met een traditie van meer dan drie decennia in veiligheidstrainingen, integreert Novanorm moderne leermethoden zoals e-learning voor de theorie, gevolgd door praktische sessies voor EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken. Na succesvolle voltooiing verkrijg je een BHV-certificaat dat getuigt van jouw bekwaamheid om als bedrijfshulpverlener te functioneren.

Novanorm’s aanbod is niet beperkt tot BHV-trainingen. Wij bieden ook andere veiligheidscursussen aan, waaronder VCA en EHBO. Voor een compleet overzicht van onze cursussen, bekijk je ons aanbod aan de onderzijde van de pagina, of kun je contact opnemen voor persoonlijk advies.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op