BHV Cursus Hapert

BHV Cursus Hapert

Versterk uw BHV-kennis in Hapert

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een BHV-cursus in Hapert? Novanorm verzorgt een breed scala aan BHV-trainingen, aangepast aan uw lokale behoeften. Voor bedrijven in Hapert bieden we incompany BHV cursussen aan, waarbij onze trainers naar uw locatie komen. Daarnaast hebben we voor individuen en groepen uit Hapert de optie van open inschrijving, zodat u kunt deelnemen aan een training bij u in de buurt. Voor wie eerst de theorie wil verstevigen, is onze interactieve online BHV cursus ideaal. En met onze BHV30-methode bieden we een snelle en effectieve training op uw werk### Groot-Ammers

“`html

BHV Trainingen in Groot-Ammers

Als u op zoek bent naar een betrouwbare BHV-cursus in Groot-Ammers, dan biedt Novanorm de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte incompany BHV trainingen die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijfssituatie. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan onze open inschrijvingen voor BHV-cursussen in de regio. Daarnaast hebben we een uitgebreide online BHV cursus voor diegenen die zich liever zelfstandig de theorie eigen maken. Onze BHV30-methode is ideaal voor een snelle maar grondige training op locatie, aangevuld met e-learning.

Waarom BHV essentieel is in Groot-Ammers

In Groot-Ammers is elke werkgever volgens de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Dit houdt in dat er maatregelen genomen moeten worden voor eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie bij noodsituaties. Onze BHV-cursussen zorgen ervoor dat uw personeel voorbereid is op deze taken.

Structuur van Novanorm’s BHV-cursussen

Met ruim dertig jaar ervaring in het verzorgen van trainingen, weet Novanorm wat er nodig is om een uitstekende BHV’er op te leiden. Onze cursussen beginnen met een interactieve e-learning module, waarna de deelnemers een online theorie-examen afleggen. Vervolgens worden praktische vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken tijdens de praktijkdag aangeleerd. Na succesvolle afronding van de training ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat, dat één jaar geldig is.

Interesse in andere veiligheidscursussen? Novanorm biedt ook VCA en EHBO trainingen aan. Bekijk het volledige aanbod op onze cursuspagina of neem contact op voor persoonlijk advies.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op