BHV Cursus Groot-Ammers

BHV Cursus Groot-Ammers

BHV-cursussen op maat in Groot-Ammers

Op zoek naar professionele BHV-trainingen in Groot-Ammers? Novanorm is uw partner in bedrijfshulpverlening en veiligheidsopleidingen. Wij bieden op maat gemaakte incompany BHV cursussen die we afstemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf in Groot-Ammers. Liever individueel of met collega’s aansluiten bij een bestaande groep? Kies dan voor onze flexibele open inschrijvingscursussen in de regio. Voor de theoretische onderbouwing bieden we tevens een uitgebreide online BHV cursus. Ons uniek aanbod omvat ook de efficiënte BHV30-methode, die een snelle on-site training combineert met e-learning modules.

Belang van BHV in Groot-Ammers

Elke werkgever in Groot-Ammers dient volgens de Arbeidsomstandighedenwet effectieve maatregelen te treffen voor bedrijfshulpverlening. Dit impliceert dat werknemers uitgerust moeten zijn met kennis en vaardigheden voor eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures.

Inhoud en opzet van Novanorm’s BHV-trainingen

Novanorm’s BHV-cursussen zijn al meer dan dertig jaar een begrip in de veiligheidstraining. We combineren beproefde methodes met de nieuwste technologische ontwikkelingen. De cursus begint met een online theoriegedeelte en e-learning, gevolgd door een praktijktraining. Deze hands-on training omvat EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieoefeningen. Na het succesvol voltooien van de cursus ontvangt u een erkend BHV-certificaat dat één jaar geldig is. Met deze certificering draagt u actief bij aan een veiligere werkomgeving.

Naast BHV biedt Novanorm ook VCA en EHBO trainingen. Kijk op onze cursuspagina voor meer informatie of neem contact op om de mogelijkheden in Groot-Ammers te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op