BHV Cursus Eersel

BHV Cursus Eersel

Ontdek BHV Trainingen in Eersel

Zoekt u naar een kwalitatieve BHV-cursus in Eersel? Novanorm is uw vertrouwde aanbieder van bedrijfshulpverleningstrainingen verspreid door Nederland. In Eersel bieden wij de mogelijkheid tot een incompany BHV cursus, waarbij we de training op maat verzorgen bij u op locatie. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze toegankelijke cursussen via open inschrijving. Voor wie zich eerst theoretisch wil versterken, is onze online BHV cursus een uitstekend alternatief. Onze innovatieve BHV30-methode is bijzonder effectief: een compacte training van slechts 30 minuten bij u op de zaak, gecombineerd met e-learning.

De essentie van BHV uitgelegd

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet (artikel 3, lid 1) is elke werkgever verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen voor bedrijfshulpverlening. Dit omvat eerste hulp bij ongelukken, brandbestrijding en het evacueren van personeel en bezoekers in noodsituaties.

De structuur van Novanorm’s BHV-cursus

Leer bij Novanorm hoe u de veiligheid van uzelf, uw collega’s en uw werkomgeving kunt garanderen in noodsituaties. Met meer dan drie decennia ervaring in BHV-trainingen, integreert Novanorm traditionele kennis met de nieuwste technologieën. De cursus begint met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online theorie-examen. Praktische vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het gebruik van blusmiddelen en evacuatieprocedures worden tijdens de praktijktraining aangeleerd. Na succesvolle afronding ontvangen deelnemers een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar. Als gecertificeerd BHV’er speel je een cruciale rol in de veiligheidsprotocollen van je bedrijf.

Naast BHV-trainingen verzorgt Novanorm ook andere cursussen op het gebied van veiligheid, waaronder VCA en EHBO. Ontdek ons volledige aanbod aan veiligheidscursussen onderaan deze pagina of neem contact op voor meer informatie over onze diensten.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op