BHV Cursus Eersel

Met de e-learning examens van Novanorm ben je niet alleen voorzien van een BHV Cursus Eersel examen maar heb je altijd en overal toegang tot jouw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3, lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een online BHV Cursus Eersel in zijn werk?

Voor onze BHV Cursus Eersel meld je je aan via de aanmeldknop. Hier kun je je laten registreren. Ook kun je de handleiding bekijken via de handleidingknop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is, ontvang je de lesstof om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvang je jouw erkende BHV-certificaat. Je ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heb je ook in de regio Eersel altijd jouw BHV-certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Cursus Eersel examen!

Met de e-learning examens van Novanorm heb je de mogelijk om online jouw BHV-certificaat te halen en heb je vanaf € 95,– al een BHV-examen. Een BHV herhaling kun je al vanaf € 87,– bestellen. De BHV-certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en je wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. Een online BHV Cursus Eersel zorgt ervoor dat jij overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm heeft al vele klanten voorzien van een erkend BHV in Eersel.

Bestel direct een online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

 

Anderen bekeken ook:

BHV Bladel | BHV Reusel | BHV Langerak

× Hoe kan ik je helpen?