BHV cursus Tilburg

BHV-cursus Tilburg nodig? Novanorm.nl biedt als een van de weinige aanbieders in Nederland zowel praktijkexamens als online examens. Dit stelt jou in staat om een keuze te maken tussen een praktijkdag of een online examen, welke beiden aan de Arbonorm voldoen. Een online examen zonder praktijk heeft als voordeel dat je sneller in het bezit bent van een certificaat, en het gemakkelijker kan verlengen. 

Met onze BHV-cursus ben jij op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kun je dit aantonen door middel van ons erkende BHV-certificaat. Novanorm voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet.
Wanneer je woonachtig bent in omgeving Breda of Tilburg en je een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm denkt met je mee!

Online BHV Cursus Tilburg behalen?

Hoe gaat het in zijn werk? Mocht je online jouw erkende BHV-certificaat willen behalen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je krijgt dan de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kun je inloggen op onze portal. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht je het examen niet behalen, dan krijg je één gratis herkansing. Op deze manier kan je al verzekerd zijn van een BHV-certificaat binnen één uur. Een praktijkdag is vaak duur en zorgt ervoor dat het personeel vaak een halve of hele dag niet inzetbaar is.

Herhaling BHV Cursus zonder praktijk, ook in het Pools

Novanorm biedt haar examens ook in het Pools aan. Zo zijn je Poolse werknemers in een mum van tijd BHV gecertificeerd. Een BHV-cursus Breda of BHV-cursus Tilburg is snel geregeld via onze chat, e-mail of telefoonlijn. Novanorm is nagenoeg altijd bereikbaar, ook in het weekend. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord. We zijn te bereiken op 0497-535836 of op info@novanorm.nl.

bhv cursus